Hirdetés
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Képeken mutatjuk meg a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- Akciófigyelő: Új EarFun Air Pro fülhallgatók kedvezményes áron
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ez mindig is egy olyan küzdelme volt, ami a munkaadó oldaláról megnyerhetetlen, és akármilyen oldalról nézed, mindenképpen az ő oldalán van a hiba: akár a munka elosztásával, akár a pozíciók téves meghatározásával, akár a munkavállaló megválasztásával, akár a motiválással.
Ráadásul kivédhetetlen a dolog, az internet előtti kőkorszakban ott voltak erre a hosszúra nyúlt cigarettaszünetek, a rejtvényfejtés, vagy a WC-n olvasás, a sokgigabájtos mobil-csomagok korában pedig ez már a szokásosnál is értelmetlenebb szélmalomharc.
Én személy szerint amúgy futottam már bele ilyenbe, még a 2000-es évek elején-közepén, hogy jött a főnököm, hogy most kapott egy riportot, miszerint a héten egész nap interneteztem - napi 8-10 órát. Ja, mondom, bent voltam egy órával mindenki előtt, megcsináltam a riportjaimat, aztán ha a kedves kollégák is időben bejárnának, és kapnék inputot a továbbiakhoz, akkor tudnék tovább dolgozni, de így átfutottam a híreket, aztán szokás szerint nyitva maradt a böngészőablak, amikor folytattam a munkát, az IT-n meg pörgött a számláló, ami az interneten töltött órákat mérte.
Szerencsére az elvégzett munka magáért beszélt, akkoriban éppen ezerrel túlóráztunk, és projekt-hajrá volt, fizikailag alig volt idő még egy félórás ebédszünetre is, azt is a gép előtt töltöttük jóformán, reggel 7-től este hatig voltam bent minden nap, ráadásul folyamatosan együtt kellett dolgozni a csapattal, szóval kizárt, hogy valakinek napközben ideje, vagy alkalma lett volna rendszerszerűen mással foglalkozni. Mindenesetre tanultam belőle, utána zártam az Explorert az esetlegesen mégis felmerülő holtidőben történő hírolvasás után.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- SOYO M4 Air Mini PC, Intel N95, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD
- Új Lenovo LOQ 15IRX10, FHD IPS, i7-13650HX ,NVIDIA RTX 5070, 24GB DDR5, 512GB NVMe, gar
- HÁLÓZATI SWITCH AKCIÓ! Több db egyben, használt, nem használt , dobozos, 24-, 26-, 48 portos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerencsére az elvégzett munka magáért beszélt, akkoriban éppen ezerrel túlóráztunk, és projekt-hajrá volt, fizikailag alig volt idő még egy félórás ebédszünetre is, azt is a gép előtt töltöttük jóformán, reggel 7-től este hatig voltam bent minden nap, ráadásul folyamatosan együtt kellett dolgozni a csapattal, szóval kizárt, hogy valakinek napközben ideje, vagy alkalma lett volna rendszerszerűen mással foglalkozni. Mindenesetre tanultam belőle, utána zártam az Explorert az esetlegesen mégis felmerülő holtidőben történő hírolvasás után.