Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple Watch
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ez mindig is egy olyan küzdelme volt, ami a munkaadó oldaláról megnyerhetetlen, és akármilyen oldalról nézed, mindenképpen az ő oldalán van a hiba: akár a munka elosztásával, akár a pozíciók téves meghatározásával, akár a munkavállaló megválasztásával, akár a motiválással.
Ráadásul kivédhetetlen a dolog, az internet előtti kőkorszakban ott voltak erre a hosszúra nyúlt cigarettaszünetek, a rejtvényfejtés, vagy a WC-n olvasás, a sokgigabájtos mobil-csomagok korában pedig ez már a szokásosnál is értelmetlenebb szélmalomharc.
Én személy szerint amúgy futottam már bele ilyenbe, még a 2000-es évek elején-közepén, hogy jött a főnököm, hogy most kapott egy riportot, miszerint a héten egész nap interneteztem - napi 8-10 órát. Ja, mondom, bent voltam egy órával mindenki előtt, megcsináltam a riportjaimat, aztán ha a kedves kollégák is időben bejárnának, és kapnék inputot a továbbiakhoz, akkor tudnék tovább dolgozni, de így átfutottam a híreket, aztán szokás szerint nyitva maradt a böngészőablak, amikor folytattam a munkát, az IT-n meg pörgött a számláló, ami az interneten töltött órákat mérte.
Szerencsére az elvégzett munka magáért beszélt, akkoriban éppen ezerrel túlóráztunk, és projekt-hajrá volt, fizikailag alig volt idő még egy félórás ebédszünetre is, azt is a gép előtt töltöttük jóformán, reggel 7-től este hatig voltam bent minden nap, ráadásul folyamatosan együtt kellett dolgozni a csapattal, szóval kizárt, hogy valakinek napközben ideje, vagy alkalma lett volna rendszerszerűen mással foglalkozni. Mindenesetre tanultam belőle, utána zártam az Explorert az esetlegesen mégis felmerülő holtidőben történő hírolvasás után.p
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BLACKBOX ServeSwitch octet 724-746-5500 -
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerencsére az elvégzett munka magáért beszélt, akkoriban éppen ezerrel túlóráztunk, és projekt-hajrá volt, fizikailag alig volt idő még egy félórás ebédszünetre is, azt is a gép előtt töltöttük jóformán, reggel 7-től este hatig voltam bent minden nap, ráadásul folyamatosan együtt kellett dolgozni a csapattal, szóval kizárt, hogy valakinek napközben ideje, vagy alkalma lett volna rendszerszerűen mással foglalkozni. Mindenesetre tanultam belőle, utána zártam az Explorert az esetlegesen mégis felmerülő holtidőben történő hírolvasás után.