Hirdetés
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Mobil flották
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ez mindig is egy olyan küzdelme volt, ami a munkaadó oldaláról megnyerhetetlen, és akármilyen oldalról nézed, mindenképpen az ő oldalán van a hiba: akár a munka elosztásával, akár a pozíciók téves meghatározásával, akár a munkavállaló megválasztásával, akár a motiválással.
Ráadásul kivédhetetlen a dolog, az internet előtti kőkorszakban ott voltak erre a hosszúra nyúlt cigarettaszünetek, a rejtvényfejtés, vagy a WC-n olvasás, a sokgigabájtos mobil-csomagok korában pedig ez már a szokásosnál is értelmetlenebb szélmalomharc.
Én személy szerint amúgy futottam már bele ilyenbe, még a 2000-es évek elején-közepén, hogy jött a főnököm, hogy most kapott egy riportot, miszerint a héten egész nap interneteztem - napi 8-10 órát. Ja, mondom, bent voltam egy órával mindenki előtt, megcsináltam a riportjaimat, aztán ha a kedves kollégák is időben bejárnának, és kapnék inputot a továbbiakhoz, akkor tudnék tovább dolgozni, de így átfutottam a híreket, aztán szokás szerint nyitva maradt a böngészőablak, amikor folytattam a munkát, az IT-n meg pörgött a számláló, ami az interneten töltött órákat mérte.
Szerencsére az elvégzett munka magáért beszélt, akkoriban éppen ezerrel túlóráztunk, és projekt-hajrá volt, fizikailag alig volt idő még egy félórás ebédszünetre is, azt is a gép előtt töltöttük jóformán, reggel 7-től este hatig voltam bent minden nap, ráadásul folyamatosan együtt kellett dolgozni a csapattal, szóval kizárt, hogy valakinek napközben ideje, vagy alkalma lett volna rendszerszerűen mással foglalkozni. Mindenesetre tanultam belőle, utána zártam az Explorert az esetlegesen mégis felmerülő holtidőben történő hírolvasás után.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazfit GTR Mini okosóra
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerencsére az elvégzett munka magáért beszélt, akkoriban éppen ezerrel túlóráztunk, és projekt-hajrá volt, fizikailag alig volt idő még egy félórás ebédszünetre is, azt is a gép előtt töltöttük jóformán, reggel 7-től este hatig voltam bent minden nap, ráadásul folyamatosan együtt kellett dolgozni a csapattal, szóval kizárt, hogy valakinek napközben ideje, vagy alkalma lett volna rendszerszerűen mással foglalkozni. Mindenesetre tanultam belőle, utána zártam az Explorert az esetlegesen mégis felmerülő holtidőben történő hírolvasás után.