- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
De, az lesz az. Az F2 megoldotta, utána szépen működnek a kurzorgombok, köszi.
Amúgy arról van szó, hogy van egy sheetem, amiben minden év külön táblázatként szerepel. Mivel 2017 már véget ért, létrehoztam egy új táblázatot a 2018-as évnek, és mivel visszamenőleg éves átlagokat mutat a diagram a lap tetején, ezért frissíteni szerettem volna, hogy a 2018-as adatoknak is meglegyen már a helye a diagramban. Ehhez próbáltam manuálisan átírni a diagram adatsorát, ahol azt adod meg, hogy mely cellákból szedje az adatokat ( SHEET1!$A$1:$A$$10;SHEET1!$D$1:$D$$10;SHEET1!$G$1:$G$$10 , és így tovább). Ehhez az eddig felgyülemlett tapasztalatom szerint a legegyszerűbb módszer, ha hozzáírom a végére, hogy mi legyen az új tartomány, mert régen ment ugyan egérrel kijelölve is, de az az újabb (per)verziókban már inkább esetleges, de főleg idegesítő volt, ellenben sosem sikerült úgy, ahogy én szerettem volna.
Amúgy az hagyján, de még pöcökegerem sincs...
Az asztal ellenben itt van mellettem egy méterre, monitorostul, dokkolóstul, billentyűzet-egerestül, de szeretem a kihívásokat.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Asztalos klub
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Corsair RM850e 2025 850W - ATX 3.1 - PCIe 5.1 - Garancia 2032.11.08
- Apple Watch Ultra 1 EU modell, 2 szíj + töltő, akku 89%, korrekt állapot
- SHH váltó 2017 októberi
- Kingston FURY Beast 32GB(2x16GB) DDR5 6000MHz - Élettartam garancia
- Apple Mac Mini M1 8gb ram 256gb ssd - hibátlan állapot - BeszámítOK
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az asztal ellenben itt van mellettem egy méterre, monitorostul, dokkolóstul, billentyűzet-egerestül, de szeretem a kihívásokat.