Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
De, az lesz az. Az F2 megoldotta, utána szépen működnek a kurzorgombok, köszi.
Amúgy arról van szó, hogy van egy sheetem, amiben minden év külön táblázatként szerepel. Mivel 2017 már véget ért, létrehoztam egy új táblázatot a 2018-as évnek, és mivel visszamenőleg éves átlagokat mutat a diagram a lap tetején, ezért frissíteni szerettem volna, hogy a 2018-as adatoknak is meglegyen már a helye a diagramban. Ehhez próbáltam manuálisan átírni a diagram adatsorát, ahol azt adod meg, hogy mely cellákból szedje az adatokat ( SHEET1!$A$1:$A$$10;SHEET1!$D$1:$D$$10;SHEET1!$G$1:$G$$10 , és így tovább). Ehhez az eddig felgyülemlett tapasztalatom szerint a legegyszerűbb módszer, ha hozzáírom a végére, hogy mi legyen az új tartomány, mert régen ment ugyan egérrel kijelölve is, de az az újabb (per)verziókban már inkább esetleges, de főleg idegesítő volt, ellenben sosem sikerült úgy, ahogy én szerettem volna.
Amúgy az hagyján, de még pöcökegerem sincs...
Az asztal ellenben itt van mellettem egy méterre, monitorostul, dokkolóstul, billentyűzet-egerestül, de szeretem a kihívásokat.p
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az asztal ellenben itt van mellettem egy méterre, monitorostul, dokkolóstul, billentyűzet-egerestül, de szeretem a kihívásokat.