- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Hátpersze... nem.
kukac: nem. De leírtam mi a probléma.
Crytec: Sőt törölhetném magam mint minden normális ember, nem is divatos már, de van amihez ez a legegyszerűbb és ez nagyban nehezíti.
Spet: Szintén kifejtettem, hogy ha van egy normális ismerősöm, aki meg van válogatva, de neki van egy ismerőse, aki meg hülye, akkor én az én normális ismerősömet dobjam ki a picsába azért, mert ő az ő ismerősét nem dobta ki (még), és mive ez a fos nem csak az én ismerőseim balfasz kattintásától szóródik, hanem az én okos ismerősöm hülye ismerőse kattintása által is, ezért valóban, 2-3 emberre kéne leredukálni az ismeretségi körömet, vagyis gyakorlatilag ki kéne lépnem a picsába.
Peterke: ráadásul van 1-1 ilyen roham, akkor 10-12 bejelentést teszek, abból kb. 10-re aszondja a fészbuk utólag hogy megvizsgálta és jogosnak találta a problémámat, 2-re meg aszondja hogy nem találták problémásnak. Vagyis működik, csak ezzel is úgy vannak az emberek, mint a politikával meg a szavazással, hogy inkább szarnak bele, úgysincs alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Miért tűntek el a buta tévék?
- MIUI / HyperOS topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest