Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
az a helyzet, hogy abba amit írsz ugye az ember így, nyugodt körülmények közt ugyan belegondol és hát belátja hogy nem jó a helyzet, de ugyanakkor 10 perc múlva már teljesen más szellemben éli tovább az életét. Ez az egész környezetvédelmesdi, ami mint írtam belátható, de olyan nehezen érzékelhető dolog hogy nem tudom azt mondani őszintén, hogy tényleg érdekel. A hétköznapokban az unokáim unokáinak sorsa nem tud hatással lenni sem rám, sem szinte senkire.
Alapszinten művel az ember ezt azt, szelektívkedik, lekapcsolja a villanyt, ledet használ, meg elzárja a csapot fogmosás közben, aztán munkába indul autóval a gyárba, ahol aztán történik ami történik.
Annyira sokszereplős és sokváltozós ez a rendszer, hogy szerintem nem megállítható a folyamat és érdemben még csak nem is fékezhető.
Számít, hogy 1000 év van hátra vagy 999? Szerintem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Konteó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest