Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
az a helyzet, hogy abba amit írsz ugye az ember így, nyugodt körülmények közt ugyan belegondol és hát belátja hogy nem jó a helyzet, de ugyanakkor 10 perc múlva már teljesen más szellemben éli tovább az életét. Ez az egész környezetvédelmesdi, ami mint írtam belátható, de olyan nehezen érzékelhető dolog hogy nem tudom azt mondani őszintén, hogy tényleg érdekel. A hétköznapokban az unokáim unokáinak sorsa nem tud hatással lenni sem rám, sem szinte senkire.
Alapszinten művel az ember ezt azt, szelektívkedik, lekapcsolja a villanyt, ledet használ, meg elzárja a csapot fogmosás közben, aztán munkába indul autóval a gyárba, ahol aztán történik ami történik.
Annyira sokszereplős és sokváltozós ez a rendszer, hogy szerintem nem megállítható a folyamat és érdemben még csak nem is fékezhető.
Számít, hogy 1000 év van hátra vagy 999? Szerintem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi