Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Ez megint egy olyan kérdés, hogy kinek mit bír a gyomra.
Mozogni mozgok én is, nem dohányzom, nem is vagyok stresszes (max ha vezetek ebben a budapesti agymenésben
), inni viszont iszom rendesen.Az viszont sajnos tény, hogy a legnagyobb befolyása a várható élettartamra a genetikai lottónak van. Egészségtelen táplálkozással, dohányzással, alkoholizmussal (amihez itthon általában a borzasztó kommersz szarok fogyasztása is társul, ami legalább annyit árt már önmagában, mint maga az alkohol, ha nem többet) nyilván lehet rajta éveket rontani, de a lent említett storykból bőven láttam én is ahhoz, hogy biztos legyek benne: a genetika a legnagyobb faktor, a többi összesen ha számít 10%-ot...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM, 128GB SSD,WIN10,TOUCH
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), inni viszont iszom rendesen.