Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Neem, egyáltalán nem szándékoztam technikai részletekbe bocsájtkozni, láttam már tőled ezt a vitát jópárszor. Viszont szerintem a saját pozíciódat gyengíted azzal, hogy láthatóan komoly ellenszenvvel viseltetsz a dízelek iránt, olyan vehemenséggel ami messze túlmutat a tények nyújtotta táptalajnál.

A vizuális környezetszennyezés pedig legalább egészségkárosodást nem okoz.
Na de kérlek! Így lesöpörni egy mozdulattal a mentális betegségeket? Mi van ha emberünket a dízelbűz nem zavarja, de a depresszióval folytatott harcát végül zebránál várakozva, egy elsuhanó Mini látványa miatt veszíti el??
... nekem valahogy mindig sikerül olyan társaságba kerülni...
Dolák Sanyi vagy 20 éve megmondta már, hogy hason ló a hason lónak örül.

Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest