Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ez nem elnézhető szituáció volt, hanem egy millimétereken múló necces helyzet. A gyalogosok már a zebra felénél haladtak. Ez egy mindenki által jól ismert, reggel 7:30 és 8:00 között zsúfolt, forgalmas, gyerekek által használt gyalogátkelő, ahol csak akkor tudsz elnézni valamit, ha vak vagy. T alakú útkereszteződés, 1-1 sáv, iskola, játszótér.
    Ahol nem vágtatok át mint egy barom.

Egyébként se belerúgtam, hanem ő jött nekem. Gyakorlatilag elütött. Kész. Rendőrt kellett volna hívni. Legközelebb megteszem.

A "mindenki által jó ismer" egy nem létező jogi kategória, ellenben a szándékos károkozással :D Viszont ha véletlenül van dash-camje, amit az ottani bíró pl elfogad és nem azt mutatja amit állítasz?

Jól van jól, értem amit írsz és amiért írod, de akkor sem az erőszak v hazugság a megoldás. Látod gepárd kolléga is belefutott véletlenül hasonlóba. Nekem el is vették a jogsimat ilyen miatt, mert a kötsög rendőr a forgalomra rányitotta az ajtót én meg satufékkel alig bírtam megállni amikor megjelent a nyitott ajtó a sávomban, osztán még engem jelentett fel közúti veszélyeztetésért. Azóta jobban figyelek, hogy legalább életben ne maradjon ;]

Új hozzászólás Aktív témák