Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viszlát
    addikt

Koszi a reszletes leirast, ilyesmire gondoltam.

Kimondottan olyat keresek, ami autoban 12V-rol es halozatrol 220V-rol is uzemeltetheto, ugyanis (a fo ok ezert, de hosszu tavon terveznek vele) ugy nez ki iden Olaszorszagba megyunk nyaralni es a szallodaba pedig velhetoen nem lesz huto. Igy gondoltam beruhaznek egy ilyenre, csak korbejarom a temat, hogy egyaltalan erdemes-e, illetve ellatna azt a feladatat, amit en gondolok neki.

Az utazas soran csomagtartoban lenne, van ott is 12V kivezetes. A szellozesre figyelni fogok, nem pakolok ra. En inkabb azon aggodom, hogy nem nyujt megfelelo hutest italok szamara. Tovabba a 2l uvegeket nem tudom mennyire, de a masfeleseket sem biztos, hogy bele tudom tenni allitva pont a kisse a hutoterbe beleero fedel miatt. Ezt meg majd ki fogom probalni szemelyesen, ahol latok ilyet eloben.

Csak hutesre hasznalnam (mert latom nemelyik tipus tud melegiteni is.) es 99%-ban csak innivalokat kell majd hutenie. (sor, uditok, viz) A szallodaban lesz reggeli, napkozben meg este ugyis helyi kajakat fogunk kostolni, igy kaja nem lesz benne. (habar a kesobbiekben barati grillpartikkor, csaladi osszejovetelekkor valoszinuleg viszem magammal es ekkor kajat is kellene hutenie.) Jegakkum van jo par darab, azt siman bele fogom tenni talan, ugy konyebben tartja a hideget. Hurcolni nem fogjuk a szobabol sehova, ott szeretnem 220V-rol mukodtetni. Ha tul hangos, majd berakom a furdoszobaba, de azert nem bannam, ha lehetne aludni mellette.

Van eszreveteto kulonbseg teljesítményben vagy hangban 12V-rol ill 220V-rol valo taplalas eseten? Allithato a hatasfoka? Neked pontosan milyen tipusod van/volt? Illetve milyet ajanlanal ha most kellene venned? Ha ez draga, akkor mennyi a jo ar? Termeszetesen egy szezonost nem szeretnek, inkabb fizetek tobbet minosegibb (vagy tobb garanciasabb) darabert, bar nagyon ettol nem szeretnek elrugaszkodni arban (20-25e Ft).

Koszi, udv,

Úgy képzeld ezt el, hogy tulajdonképpen annyival több egy hagyományos hűtőtáskánál, hogy tovább tartja a hideget, de nem állítja elő azt semmilyen formában. Innivalót könnyedén hűvösen fogja tartani, de ha rákészülsz előre egy kicsit és néhányat lefagyasztasz otthon, akkor aztán végképp sokáig hidegen maradnak majd.

A másfél literes palackok közül emlékeim a Szentkirályi ásványvíz üvege elfér állítva, de egyébként a korábbi leírásom mindig úgy működött, hogy a tetejére fektetve helyeztem el őket.

Teljesítménybeli különbség nincs, hatásfok az enyémen nem állítható, de nem is nagyon tudom értelmezni, hiszen max a venti fordulatszámát lehetne állítani. Valami noname cucc, Tescoban vettem 12-13k forintért 2010-ben, szinte egy az egyben olyan mint amit linkeltél. Egyszer belendültem, hogy kéne venni valami minőségibb darabot, de igazából túl nagy különbség nincs ezek között az űrtartalmat leszámítva, úgyhogy inkább csak újragumiztam a szigetelést (rendkívül intenzív használat mellett erre két év után volt szükség). Ha most vennék biztosan 28-30 literest választanék (amit linkeltél az olyan 20-22 körül van), pl ilyet: [link].

Új hozzászólás Aktív témák