Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Úgy képzeld ezt el, hogy tulajdonképpen annyival több egy hagyományos hűtőtáskánál, hogy tovább tartja a hideget, de nem állítja elő azt semmilyen formában. Innivalót könnyedén hűvösen fogja tartani, de ha rákészülsz előre egy kicsit és néhányat lefagyasztasz otthon, akkor aztán végképp sokáig hidegen maradnak majd.
A másfél literes palackok közül emlékeim a Szentkirályi ásványvíz üvege elfér állítva, de egyébként a korábbi leírásom mindig úgy működött, hogy a tetejére fektetve helyeztem el őket.
Teljesítménybeli különbség nincs, hatásfok az enyémen nem állítható, de nem is nagyon tudom értelmezni, hiszen max a venti fordulatszámát lehetne állítani. Valami noname cucc, Tescoban vettem 12-13k forintért 2010-ben, szinte egy az egyben olyan mint amit linkeltél. Egyszer belendültem, hogy kéne venni valami minőségibb darabot, de igazából túl nagy különbség nincs ezek között az űrtartalmat leszámítva, úgyhogy inkább csak újragumiztam a szigetelést (rendkívül intenzív használat mellett erre két év után volt szükség). Ha most vennék biztosan 28-30 literest választanék (amit linkeltél az olyan 20-22 körül van), pl ilyet: [link].
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- EA Sports WRC '23
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest