Hirdetés
- Yettel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Úgy képzeld ezt el, hogy tulajdonképpen annyival több egy hagyományos hűtőtáskánál, hogy tovább tartja a hideget, de nem állítja elő azt semmilyen formában. Innivalót könnyedén hűvösen fogja tartani, de ha rákészülsz előre egy kicsit és néhányat lefagyasztasz otthon, akkor aztán végképp sokáig hidegen maradnak majd.
A másfél literes palackok közül emlékeim a Szentkirályi ásványvíz üvege elfér állítva, de egyébként a korábbi leírásom mindig úgy működött, hogy a tetejére fektetve helyeztem el őket.
Teljesítménybeli különbség nincs, hatásfok az enyémen nem állítható, de nem is nagyon tudom értelmezni, hiszen max a venti fordulatszámát lehetne állítani. Valami noname cucc, Tescoban vettem 12-13k forintért 2010-ben, szinte egy az egyben olyan mint amit linkeltél. Egyszer belendültem, hogy kéne venni valami minőségibb darabot, de igazából túl nagy különbség nincs ezek között az űrtartalmat leszámítva, úgyhogy inkább csak újragumiztam a szigetelést (rendkívül intenzív használat mellett erre két év után volt szükség). Ha most vennék biztosan 28-30 literest választanék (amit linkeltél az olyan 20-22 körül van), pl ilyet: [link].
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ASUS Maximus IV Extreme P67
- Kraftwerk - The Catalogue - 2009 - CD díszdoboz
- 4X8gb ADATA DDR4-2666mhz memoria csak egyben!
- HP Omen - 15,6" FullHD IPS 144Hz, Ryzen 7-5800H, 32GB, 1Tb SSD, nVidia GeForce RTX 3070 8GB
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest