- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Persze, az tök okés, hogy az emberek zöme nem a pénzért megy ezekre a pályákra, hanem mert tényleg ezt szeretné csinálni. Főleg orvosként, ahová nem is a selejt kerül szerencsére, mert elég komoly ponthatárok vannak. (Mármint: az okosabbja. Emberileg még lehet ettől selejt...)
Tovább is van, mondom még: pár éve, mikor mondjuk a rezidensek bérét megemelték, úgy tűnt, hogy az általuk keresett pénzből, ha nem is vidáman, de meg lehet majd élni, akár Budapesten is, de vidéken simán.
Aztán persze a csokkal meg hasonló f..okkal csináltak megint egy frankó ingatlanlufit, így most ismét ott tartunk, hogy nem lehet megélni abból a pénzből Budapesten. Szóval igazából ezzel még tervezni sem lehet ilyesmivel itthon, mert az 1%-os infláció csak a tankönyvekben létezik, meg a kenyérből és tejből álló fogyasztói kosáron mérik, amúgy meg köze nincs a valósághoz.Viszlát: a hálapénzzel kapcsolatban teljesen egyetértünk, ne ez alapján válasszon valaki szakmát. De ha már ott van, és kéne a második gyereknek is legalább egy félszoba, hát megértem, hogy elfogadja.
Infós pályán hamarabb kezdtem el dolgozni, mint hogy végeztem egyetemen, de hogy mennyit lehet keresni seniorként, arról nem sok fogalmam volt. A kezdő bérről még talán valamennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest