Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz szőröscica #55467 üzenetére

Ezt az autót felejtsd el sürgősen. Az jó kiindulási pont, hogy kereskedésből veszed, de ez a kereskedés akkor is csak egy török nepperé, ha nem murván állnak az autók az udvaron, hanem térkövön. Tudom, hogy drágább, de hivatalos márkakereskedésen kívül ne állj mással szóba (magánszemély megint más kérdés, az teljesen egyéni elbírálás, ott a nyugdíjas svéd orvostól a veterán szerb maffiózóig bárkivel találkozhatsz). Ami mondjuk jó pont a törökökkel (arabokkal) szemben, hogy kevésbé rátartiak, mint a németek, valószínűbb, hogy szóba fog veled állni angolul is (a hirdetés szerint beszéli is az angolt). Ezzel együtt én emaillel kezdenék, és még a borzasztóan óvatosnál is óvatosabb lennék, de főleg hagynám az egészet.

Amibe gondolj bele, hogy ha a nyelvet sem beszéled, messziről is jössz, és el is viszed utána az autót ugyanilyen messzire, akkor te vagy az ideális alany az átveréshez, és annyi kis apró trükk van a tarsolyában, hogy még csak nem is lesz illegális, amit csinál, szóval sosem fogod megfogni. Persze szerencséd lehet, de ez azért sok pénz ahhoz, hogy megkockáztasd szerintem.

p

Új hozzászólás Aktív témák