Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaciG
    addikt

Kamra és a WC ajtaját másik irányba nyitnám, ugyanúgy kifelé, csak a másik oldalra.
    Így a kamráét nem lehet teljesen kinyitni, de legalább be tudsz menni a kamrába az ajtó becsukása nélkül is.
    A WC-ből meg valószínűleg a fürdőbe vezet az utad, így jobb, ha arra felé állsz amikor ki/be gyüvöl. Meg így nem a szobába szellőzik.

Nem követtem az előző diskurzust, már biztos említették. A szobák nem lesznek nehezen fűthetők az északi falon?

A konyhai mosogató csövei elférnek abban a kis falban a konyha és a tároló között? (Az valami 12-es, vagy nagyon vékony téglának tűnik.)

Köszi az észrevételeket. Ajtók valóban jobbak úgy ahogy írtad.
    Szobákba radiátor lesz így fűtéssel nem lesz gond, meg legalább így nyáron nem kell oda klíma. :) (meg ugye valamit kell az északi oldalra is tenni, és mivel az otthoni "élet" jelentős része a nappaliban és konyhában lesz, azért gondoltam hogy az legyen a világosabb. Fürdőt meg pluszban fűti a kazán is.)
    Teraszra ott gondoltam kimenni ahol van az ebédlőasztal, de lehet ha máshogy rendezem a kanapékat (vagy sarok kanapé lesz, mert azok még nincsenek meg)

Új hozzászólás Aktív témák