- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az előbb hívott egy ingatlanos köcsög, és úgy felb*szta az agyam, hogy ráraktam a telefont...
Az egy dolog, hogy oda van írva, hogy ügynök ne hívjon, és ő mégis felhív, de stílusában ez a csávó mindent vitt. Miután diplomatikusan elmondtam, hogy nem szeretnék közvetítővel dolgozni, elkezdett kioktani, hogy miért, majd mondtam, hogy lehet, hogy nincs ügyfélköröm, de ugyanúgy elérem ugyanazokat a hirdetési csatornákat, és így eggyel kevesebb emberrel kell időpontot egyeztetnem. Erre elkezdett agresszívan magyarázni, hogy "maga szerint hol adnak el több paradicsomot, ahol ki van írva, hogy paradicsomot árulnak vagy (...)"
Asszem itt búcsúztam el tőle. És a legszebb, hogy ezeket az embereket az pöccenti be a legjobban, ha nem veszed fel a stílusukat, hanem udvarias vagy; mondtam, hogy köszönöm a hívását, erre annyit mondott még, hogy "hátteztnemhiszemel!" és gondolom, folytatta is magában
De most komolyan, valaki tényleg azt képzeli, hogy ha majd kiabál valakivel, az majd üzletet köt vele?Hihetetlen, hogy milyen emberek vannak. Na mindegy, ezt le kellett írnom valahova. Már meglett amúgy a csávó a neten, most gondolkozom, hogy írjak-e neki és a főnökének pár kedves szót, vagy hagyjam a pics*ba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- ASUS notebook topic
- AliExpress tapasztalatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest