- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az előbb hívott egy ingatlanos köcsög, és úgy felb*szta az agyam, hogy ráraktam a telefont...
Az egy dolog, hogy oda van írva, hogy ügynök ne hívjon, és ő mégis felhív, de stílusában ez a csávó mindent vitt. Miután diplomatikusan elmondtam, hogy nem szeretnék közvetítővel dolgozni, elkezdett kioktani, hogy miért, majd mondtam, hogy lehet, hogy nincs ügyfélköröm, de ugyanúgy elérem ugyanazokat a hirdetési csatornákat, és így eggyel kevesebb emberrel kell időpontot egyeztetnem. Erre elkezdett agresszívan magyarázni, hogy "maga szerint hol adnak el több paradicsomot, ahol ki van írva, hogy paradicsomot árulnak vagy (...)"
Asszem itt búcsúztam el tőle. És a legszebb, hogy ezeket az embereket az pöccenti be a legjobban, ha nem veszed fel a stílusukat, hanem udvarias vagy; mondtam, hogy köszönöm a hívását, erre annyit mondott még, hogy "hátteztnemhiszemel!" és gondolom, folytatta is magában
De most komolyan, valaki tényleg azt képzeli, hogy ha majd kiabál valakivel, az majd üzletet köt vele?Hihetetlen, hogy milyen emberek vannak. Na mindegy, ezt le kellett írnom valahova. Már meglett amúgy a csávó a neten, most gondolkozom, hogy írjak-e neki és a főnökének pár kedves szót, vagy hagyjam a pics*ba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Mini-ITX
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest