Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az előbb hívott egy ingatlanos köcsög, és úgy felb*szta az agyam, hogy ráraktam a telefont...
Az egy dolog, hogy oda van írva, hogy ügynök ne hívjon, és ő mégis felhív, de stílusában ez a csávó mindent vitt. Miután diplomatikusan elmondtam, hogy nem szeretnék közvetítővel dolgozni, elkezdett kioktani, hogy miért, majd mondtam, hogy lehet, hogy nincs ügyfélköröm, de ugyanúgy elérem ugyanazokat a hirdetési csatornákat, és így eggyel kevesebb emberrel kell időpontot egyeztetnem. Erre elkezdett agresszívan magyarázni, hogy "maga szerint hol adnak el több paradicsomot, ahol ki van írva, hogy paradicsomot árulnak vagy (...)"
Asszem itt búcsúztam el tőle. És a legszebb, hogy ezeket az embereket az pöccenti be a legjobban, ha nem veszed fel a stílusukat, hanem udvarias vagy; mondtam, hogy köszönöm a hívását, erre annyit mondott még, hogy "hátteztnemhiszemel!" és gondolom, folytatta is magában
De most komolyan, valaki tényleg azt képzeli, hogy ha majd kiabál valakivel, az majd üzletet köt vele?Hihetetlen, hogy milyen emberek vannak. Na mindegy, ezt le kellett írnom valahova. Már meglett amúgy a csávó a neten, most gondolkozom, hogy írjak-e neki és a főnökének pár kedves szót, vagy hagyjam a pics*ba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Új állapotú Samsung Galaxy S23 Ultra garanciával
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4-3600 CL17
- Sapphire NITRO+ RX 6700 XT (192bit 12gb)
- Micron 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest