Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bandus
    veterán

Szerintem is, es epp ez a problema. Aki nekem megprobalja veadni hogy a defender egy kenyelmes luxus suv amivel lehet villogni (esetleg pl tevet nezni benne, gyorsan menni, kanyarokat vadaszni, stb) azt szimplan lehulyezem. Azert mert a szokasok es az igenyek adottak, az meg nem jelenti azt, hogy rendben van. Defendert venni nagykerekekkel meg matt foliaval, G mercit venni 700 loerovel... Senki ne probalja meg bemagyarazni, hogy ez normalis.

Szerintem.

Ha nekem annyi penzem lenne amennyibe az ilyesmik kerulnek es kellene egy auto, vennek egy racionalisat, a tobbit meg odaadnam az ehezoknek - ezzel jobban felhivnam magamra a figyelmet, mint hogy nezma' mekkora kokaintarto doboz van az 50 millas G mercimben, amire semmi szuksegem!

Persze ez mar igen regota kiderult, hogy en vagyok helikopter es furan gondolkozom.

"Persze ez mar igen regota kiderult, hogy en vagyok helikopter es furan gondolkozom."

ebben lehet valami. én sem ilyen vagyok például. azt általában nem tudod/nem kell megmagyarázni ha valami tetszik. ha arra a valamire még pénzed is van, akkor meg miért ne vennéd meg? :) attól függetlenül, hogy nem ez a logikus és racionális döntés.

Új hozzászólás Aktív témák