- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
Aki nekem megprobalja veadni hogy a defender egy kenyelmes luxus suv amivel lehet villogni (esetleg pl tevet nezni benne, gyorsan menni, kanyarokat vadaszni, stb) azt szimplan lehulyezem - Mint ha én írtam volna. A Defender minden, csak nem kényelmes, és nem vagánykodós autó. Viszont rohadt jó vele menni, TEREPEN, egyszerűen élvezetes, de hétköznapi embernek egy fakír kellék lehet. Magamnak simán vennék, utolsó évjáratokból (az értéke is csak növekszik), használtan, de földúton, terepen is mennék vele, tehát agglomerációt is megjárnám.
-
"Persze ez mar igen regota kiderult, hogy en vagyok helikopter es furan gondolkozom."
ebben lehet valami. én sem ilyen vagyok például. azt általában nem tudod/nem kell megmagyarázni ha valami tetszik. ha arra a valamire még pénzed is van, akkor meg miért ne vennéd meg?
attól függetlenül, hogy nem ez a logikus és racionális döntés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Horgász topik
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
attól függetlenül, hogy nem ez a logikus és racionális döntés.