Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz BlacKSouL #52129 üzenetére

Igen, ez a burka, vagy nikab (fene tudja melyik, vagy van-e egyáltalán különbség). A nő mellett sétáló férfi pedig biztosan családtag volt (férj, apa, vagy férfitestvér), aki eleve azért volt mellette, mert egyedül ki sem mehet az utcára (aztán ez is olyan, mint a többi vallási előírás, vagy tartják, vagy nem, mindenesetre győzni szoktak a praktikus érvek, és általában megteszik). Pár nap németföld nyugati részén, és mindjárt nem lesz furcsa amúgy. Kicsit szégyellem bevallani egyébként, de nekem a nagyon fekete négerek (faszom tudja, mi a polkorrekt elnevezés, de bárki nagymamájának az életére megesküszöm, hogy nem sértő szándékkal mondtam) a furák és szokatlanok a mai napig, egy pillanatra mindig megrémülök, amikor látok egyet, pedig melóhelyen is van pár, a házban is lakik ilyen (szomszédságról nem is beszélve) meg a kedvenc DHL-s futárom is olyan sötét, hogy ha este vigyorog, csak egy világító fogsort látsz, meg fölötte két fehér szemet (meg a sárga pulcsit az egyenruhájából). Nagyon kis jó fej, vidám fickó egyébként. Egyszerűen úgy nőttünk föl, hogy sosem láttunk feketét, és borzalmasan fura. Kisebbik lányom barátkozott össze a másik házból egy hasonlóan sötét bőrű kislánnyal, bírják egymást nagyon, együtt szoktak hazajönni suliból, mert itt lakik a szomszéd házban, persze össze nem járnak a kulturális és vallási különbségek miatt, ami megintcsak fura, és ellentmondásos. Valahol az van mögötte egyébként már, hogy mindkét fél annyira polkorrekt akar lenni, hogy attól fosik, hogy megsérti a másik vallását/kultúráját, ezért inkább a gyerekeket is távol tartják egymástól. Pedig pont őket kéne hagyni keveredni, az lenne a hosszútávú megoldás az integrációra. Már mondjuk a vallások betiltása mellett, de ez az én nempolkorrekt véleményem.

Na, lehet, hogy olyan témába mentem bele, amibe nem kellett volna, lehet moderálni.

p

Új hozzászólás Aktív témák