Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bandus
üzenetére
Bezzeg Blekinek nem áll jól a szénája: #mármegintnógrád.
Ja, vettem laptopot, eldicsekszem vele. Csak annyit mondok, hogy 1,3GB, 100MHz, 40MB, aki ért hozzá, az úgyis értékelni fogja. És nem ám MMX, meg ilyesmik, valódi Pentium! Minden van rajta, amit csak el lehet képzelni, Floppy, CD-ROM (cserélhető, hogy a gépben, vagy külső házban legyenek), soros, párhuzamos port, infraport, PCMCIA-kártyahely, dokkoló, két (szar) akku, eredeti Toshiba táska, és gyönyörű:
Hiába, akkoriban még tudtak számítógépet gyártani, ezekben még volt anyag!
Ja, és mielőtt feltennétek az obligát kérdést, hadd előzzek meg mindenkit:

És csak egyetlen EUR-ba került az egész (na jó, még 5,90 volt a szálltás, de minden centet megért!)! Azt nem mondom, hogy nem számítok hosszú távon egy 'kiraklak a picsába a szarjaiddal együtt' beszélgetésre, de bízok benne, hogy ki tudom dumálni magam.
Istenem, mindig ilyenre (erre a típusra vágytam, amióta valamikor a 90-es évek végén egyszer rátehettem egyre a koszos mancsom, és most az enyém!!!
A dolog szépséghibája, hogy nem tudok rá bejelentkezni, mert valami céges, domaines Windows NT van rajta, ami felhasználói nevet és jelszót kér, de majd teszek rá egy korhű Win95-öt, hogy meglegyen a feeling, meg megfeleljen a rajta lévő matricának. Csak valahonnét keresnem kell egy boot-floppyt.

p
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 17r4 olvass
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest