Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz parandroid #50958 üzenetére

    Az a csirke, amit ha grillnyársra húzok, és beteszem forogni a sütőbe, akkor minimum 2 literes tepsit kell tegyek alá, mert az elpárolgó 1 liter mellett még 2 liter víz biztos kifolyik belőle? És így lesz a másfél kilós csirkéből öklömnyi 20 dekás sült hús? :)

    Szilveszterkor Szegeden fácánleves volt a vacsora második fogása, ami állagából és ízéből is megállapítható volt, sőt, az íze arra is engedett következtetni, hogy nem tenyésztett, hanem vadon elejtett egyed(ek)ről volt szó, melyben a barátom által a foga közül az asztalra kitett 1-es ólomsörét is megerősített. (Hacsak nem sörétessel lőtték ki az ólban) Lányoknak mondjuk fura volt az íz, ezért otthagyták...pf.

    A disznóvágáskor minimum a következőket végig kell kóstolni: vér, főtt máj, kolbásztöltelék, hurkába való már megízesedett kása(rizs), tepertő, pecsenyehús, húsleves, oldalas, és még egy valami főétek. Ez reggel 4 és este 6 között kellemetes lista.

    Amúgy mostanában 48 órás napokat nyomok le, éljen a vállalatirányítási rendszer átállás éppen vizsgaidőszakban...tök vicces, mikor már kívülállóként is zombinak látom magam, és egyszerű szavakat nem tudok kimondani meg leírni. No de ha meg kell baszódni, akkor....

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák