Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Netfone
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Nekem ezzel amugy tobb bajom is van. Pl. en barmilyen kirekeszto onkenyes felosztas alapjan megfogalmazott igazsagot problemasnak tartok, tehat pl. a 'sikk otthon ...' is gaz szerintem, sot az szerintem gazabb. De az sem tetszik, ahogy osszemosod a dolgokat, akar olyan ertelemben, hogy ha valaki mondott valamit, akkor ugy veszed, mintha egesz nagy csoport mondta volna, akar olyan ertelemben, hogy ha az egyik megszolalo A-t mondott, a masik B-t, akkor ugy veszed, mintha mindketto A-t es B-t is mondott volna. Ebben a temaban azert eleg sok arnyalat van. Es valo igaz, hogy ha valakik osszeallnak egy zaszlo alatt (pl. noi emancipacio), azok valoban kepviselnek egy kozos nezetet. Akik viszont nem alltak ossze, azok nem, tehat attol, hogy a muegyetemen valaki hulyeseget mondott, attol meg nem kell az osszes fejben rendet rakni, plane nem tudom, hogy ki mondana meg, hogy mi a rend.
Amugy a sulyemelos dologban inkabb Akossal ertek egyet, csak szerintem kifejtes nelkul pl. te sem tudod, hogy miert, ugy meg nem annyira erdemes megitelni. Tehat szerintem nem a noi sulyemelesnek kellett volna megjelenni, hanem a ferfinek is eltunni, mert ez egy onpusztito, veszelyes dolog, amiben az nyer, aki nagyobb kockazatot hajlando vallalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest