- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Nekem ezzel amugy tobb bajom is van. Pl. en barmilyen kirekeszto onkenyes felosztas alapjan megfogalmazott igazsagot problemasnak tartok, tehat pl. a 'sikk otthon ...' is gaz szerintem, sot az szerintem gazabb. De az sem tetszik, ahogy osszemosod a dolgokat, akar olyan ertelemben, hogy ha valaki mondott valamit, akkor ugy veszed, mintha egesz nagy csoport mondta volna, akar olyan ertelemben, hogy ha az egyik megszolalo A-t mondott, a masik B-t, akkor ugy veszed, mintha mindketto A-t es B-t is mondott volna. Ebben a temaban azert eleg sok arnyalat van. Es valo igaz, hogy ha valakik osszeallnak egy zaszlo alatt (pl. noi emancipacio), azok valoban kepviselnek egy kozos nezetet. Akik viszont nem alltak ossze, azok nem, tehat attol, hogy a muegyetemen valaki hulyeseget mondott, attol meg nem kell az osszes fejben rendet rakni, plane nem tudom, hogy ki mondana meg, hogy mi a rend.
Amugy a sulyemelos dologban inkabb Akossal ertek egyet, csak szerintem kifejtes nelkul pl. te sem tudod, hogy miert, ugy meg nem annyira erdemes megitelni. Tehat szerintem nem a noi sulyemelesnek kellett volna megjelenni, hanem a ferfinek is eltunni, mert ez egy onpusztito, veszelyes dolog, amiben az nyer, aki nagyobb kockazatot hajlando vallalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hobby rádiós topik
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest