- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Nekem ezzel amugy tobb bajom is van. Pl. en barmilyen kirekeszto onkenyes felosztas alapjan megfogalmazott igazsagot problemasnak tartok, tehat pl. a 'sikk otthon ...' is gaz szerintem, sot az szerintem gazabb. De az sem tetszik, ahogy osszemosod a dolgokat, akar olyan ertelemben, hogy ha valaki mondott valamit, akkor ugy veszed, mintha egesz nagy csoport mondta volna, akar olyan ertelemben, hogy ha az egyik megszolalo A-t mondott, a masik B-t, akkor ugy veszed, mintha mindketto A-t es B-t is mondott volna. Ebben a temaban azert eleg sok arnyalat van. Es valo igaz, hogy ha valakik osszeallnak egy zaszlo alatt (pl. noi emancipacio), azok valoban kepviselnek egy kozos nezetet. Akik viszont nem alltak ossze, azok nem, tehat attol, hogy a muegyetemen valaki hulyeseget mondott, attol meg nem kell az osszes fejben rendet rakni, plane nem tudom, hogy ki mondana meg, hogy mi a rend.
Amugy a sulyemelos dologban inkabb Akossal ertek egyet, csak szerintem kifejtes nelkul pl. te sem tudod, hogy miert, ugy meg nem annyira erdemes megitelni. Tehat szerintem nem a noi sulyemelesnek kellett volna megjelenni, hanem a ferfinek is eltunni, mert ez egy onpusztito, veszelyes dolog, amiben az nyer, aki nagyobb kockazatot hajlando vallalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Yettel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest