Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Azt nyilván te is tudod, hogy multik 15 évente frissítenek platformot.

A miénk még ezt tudta. 2005-ben mentem át a pirosakhoz, épp akkor álltak át xp-re, amikor 2012-ben eljöttem, még bőven az volt, szóba sem került a váltás. Azóta sikerült átállni 8-ra, ha minden igaz, meg már office-ból is újabb verzió van, sőt, sikerült végre a 99-es évjáratú Lotus Notes-t is lecserélniük azóta - Outlookra.
A helyzetet az mentette egyébként némiképp, amikor futótűzként híre ment, hogy ctrl+prtscr csak az aktív ablakot fényképezi és nem az egész képernyőt, ez azért sokat javított a fájlméreteken.
A .jpg-ként mentés egyébként talán működött, de alapból nem azt ajánlotta fel, ami a kollégák nagy részének már eleve megoldhatatlan kihívást jelentett így. A .bmp pontos típusát meg nem tudom, de hogy istentelenül nagyok voltak a csatolmányok, az hótziher.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- MEDION Erazer Major X20 Gamer laptop -40% i7-13700HX 16/1TB NVIDIA RTX 4070 8GB QHD 240Hz
- Seagate IronWolf 4TB HDD 100/100 Beszámítás OK!
- Lenovo LOQ 15IRH8 / i5-13500H / RTX 4060 / 16GB / garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 Ryzen 5 PRO 16GB RAM 256GB SSD FHD Touch 97% akku, szép állapotú
- ASUS Vivobook S15 OLED BAPE Edition (K5504VA) - Full Blue Bundle - 120Hz 3K OLED
- LG 32MR50C-B Monitor
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 12/18 mag, 36 GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA 0372AB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest