- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Antigravity - ennyi volt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Azt nyilván te is tudod, hogy multik 15 évente frissítenek platformot.

A miénk még ezt tudta. 2005-ben mentem át a pirosakhoz, épp akkor álltak át xp-re, amikor 2012-ben eljöttem, még bőven az volt, szóba sem került a váltás. Azóta sikerült átállni 8-ra, ha minden igaz, meg már office-ból is újabb verzió van, sőt, sikerült végre a 99-es évjáratú Lotus Notes-t is lecserélniük azóta - Outlookra.
A helyzetet az mentette egyébként némiképp, amikor futótűzként híre ment, hogy ctrl+prtscr csak az aktív ablakot fényképezi és nem az egész képernyőt, ez azért sokat javított a fájlméreteken.
A .jpg-ként mentés egyébként talán működött, de alapból nem azt ajánlotta fel, ami a kollégák nagy részének már eleve megoldhatatlan kihívást jelentett így. A .bmp pontos típusát meg nem tudom, de hogy istentelenül nagyok voltak a csatolmányok, az hótziher.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest