- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyerekek, tökönszúrom magam.
kb. 2 hónapja raktam utoljára újra a rendszerem. De van egy kis bibi, ami eddig nem tűnt fel, viszont most ordítok.SZóval, valamiért úgy alakult, hogy úgy installáltam, hogy nem csak az ssd volt rádugva, hanem egy vinyó is. Kijelöltem az ssd-t, hogy arra rakja a rendszert.
most ki akartam szerelni az adott vinyót a gépből, és néztem, hogy azt mondta rá a disk management, hogy active system partition, és nem engedte formattálni.
LEhúztam, és csak az ssd-ről nem indul a gép.Most nézem a rejtett fájlokat, hogy a bootmgr, a bootsect.bak, és a boot könyvtár (rejtett system file-ok) a vinyón vannak, és n em az ssd-n.
Momentán tehát csak akkor indul el a gép, ha ez a két eszköz egyszerre van a gépben.
Azt meg sem merem kérdezni, hogy ez hogy alakulhatott így (máskor is ment már fel úgy vindóz, hogy rá volt dugva vinyó is).
De hogy tudnám ezt megszűntetni?
Valami azt súgja, ha átmásolom a boot foldert és a három rendszerfile-t a C:re, az ssd-re, az még kevés lesz...HEEELP!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest