Hirdetés
- Google Pixel topik
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyerekek, tökönszúrom magam.
kb. 2 hónapja raktam utoljára újra a rendszerem. De van egy kis bibi, ami eddig nem tűnt fel, viszont most ordítok.SZóval, valamiért úgy alakult, hogy úgy installáltam, hogy nem csak az ssd volt rádugva, hanem egy vinyó is. Kijelöltem az ssd-t, hogy arra rakja a rendszert.
most ki akartam szerelni az adott vinyót a gépből, és néztem, hogy azt mondta rá a disk management, hogy active system partition, és nem engedte formattálni.
LEhúztam, és csak az ssd-ről nem indul a gép.Most nézem a rejtett fájlokat, hogy a bootmgr, a bootsect.bak, és a boot könyvtár (rejtett system file-ok) a vinyón vannak, és n em az ssd-n.
Momentán tehát csak akkor indul el a gép, ha ez a két eszköz egyszerre van a gépben.
Azt meg sem merem kérdezni, hogy ez hogy alakulhatott így (máskor is ment már fel úgy vindóz, hogy rá volt dugva vinyó is).
De hogy tudnám ezt megszűntetni?
Valami azt súgja, ha átmásolom a boot foldert és a három rendszerfile-t a C:re, az ssd-re, az még kevés lesz...HEEELP!

Új hozzászólás Aktív témák
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest