Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Költözz ide a XVII-be! Itt nincs útlezárás, tiszta a levegő és csend van. Sőt, a közelmúltban behúzták a Digi optikai kábelt is az utcámba (pedig családi házas övezetekben nem nagyon szoktak terjeszkedni), úgyhogy ha lejár a hűségem, repülök is a Tétől.
Egyébként elfoglaltam a telefont, egyelőre tetszik. Egyetlen dolog zavar: nagyon szerettem a WP-n a naponta frissülő Bing háttérképeket. Ezt Androidon csak úgy tudtam megoldani, hogy egy külön app frissíti a háttérképet, és egy külön Microsoftos lock screen app pedig magát a lockscreent vezérli. Így mindenhol megkapom a napi frissítést, ellenben ez az MS app lassabb a gyári Androidnál. Persze lehet, hogy én vagyok egyelőre bamba, majd még játszadozom ezzel. A lock screen kezelése egyébként mintha jobb lett volna WP alatt, vagy csak én nem látom még át, de ott nem magát a screent lehetett lecserélni egy appal, hanem a gyári Windows felülethez férhettek hozzá a különböző programok és tehettek ki infókat. Itt viszont nem találtam még meg a lehetőséget arra, hogy a gyári felületre tegyek ki egy időjárás widgetet - pedig az ideális az lenne nekem, ha találnék egy programot, ami leklónozza az épp aktuális hátteret, megjelenítené az értesítéseket és mutatná az időjárást+időt+dátumot. Gyorsindító, kereső és egyéb funkciók engem nem izgatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest