- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Költözz ide a XVII-be! Itt nincs útlezárás, tiszta a levegő és csend van. Sőt, a közelmúltban behúzták a Digi optikai kábelt is az utcámba (pedig családi házas övezetekben nem nagyon szoktak terjeszkedni), úgyhogy ha lejár a hűségem, repülök is a Tétől.
Egyébként elfoglaltam a telefont, egyelőre tetszik. Egyetlen dolog zavar: nagyon szerettem a WP-n a naponta frissülő Bing háttérképeket. Ezt Androidon csak úgy tudtam megoldani, hogy egy külön app frissíti a háttérképet, és egy külön Microsoftos lock screen app pedig magát a lockscreent vezérli. Így mindenhol megkapom a napi frissítést, ellenben ez az MS app lassabb a gyári Androidnál. Persze lehet, hogy én vagyok egyelőre bamba, majd még játszadozom ezzel. A lock screen kezelése egyébként mintha jobb lett volna WP alatt, vagy csak én nem látom még át, de ott nem magát a screent lehetett lecserélni egy appal, hanem a gyári Windows felülethez férhettek hozzá a különböző programok és tehettek ki infókat. Itt viszont nem találtam még meg a lehetőséget arra, hogy a gyári felületre tegyek ki egy időjárás widgetet - pedig az ideális az lenne nekem, ha találnék egy programot, ami leklónozza az épp aktuális hátteret, megjelenítené az értesítéseket és mutatná az időjárást+időt+dátumot. Gyorsindító, kereső és egyéb funkciók engem nem izgatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Formula-1
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cudy routerek
- Sorozatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest