Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz fokukac #49265 üzenetére

    Kozosen Esmeinnel, igen, 40%-os tulajok lettunk. En 20, Lajos 20. Bar en mindig azt mondom, amig a hitel nincs teljesen kifizetve, addig nem vagyunk igazi tulajdonosok.

    Viszont a lakashitel+ az albidij osszesen kevesebb, mintha ugyanezt a lakast berelnenk. Amibol ugye a vegen nem jar vissza semmi. 40%-os sharet relative konnyu eladni, elozo tulajnak is annyi volt.

    10 evre vettuk fel a hitelt amugy ra, evi max 10%-ot lehet pluszban elotorleszteskent beletolni az elso ket evben "buntetes" nelkul. Utana korlatlanul lehet. Ugy szamoltuk, kb 5-7 ev alatt ki lesz fizetve. Cserebe viszont a crossrailtol 2-3 percre, a londoni "expo" terulettol szinten ugyanennyire lesz (reszben) egy kertes lakasunk.

    Valahol el kellett kezdeni. Pedig ismersz, mennyire odzkodom a hiteltol.
    concret_hp: a housing associationnek elovasarlasi joga van. Tehat 100%-os tulajkent te barkinek eladhatod, de eloszor oket kell megkerdezned. 40%-os tulajkent eladva a housing association ceg valasztja ki a vevot vegul.

    A haz erteke ertekbecslessel tortenik, amit altalaban a bankok vegeznek.
    A felujitas, na az jo kerdes, ugye mert noveli a haz erteket. Ennek pontosabban utananezek, egyelore nem gondolkodtunk meg ebben, leven 2008-as epites ( bar azer vannak hulyesegek, pl. a gaz-fozolap nem biztonsagi termosztatos.
    Bovebben meg itt lehet rola olvasni.

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák