- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Pesti közlekedésben nálam jártasabbak tanácsát szeretném kérni.
A XVII. kerületben élek, a Váci út - Dózsa György út kereszteződéshez, a Dózsa György úti metróállomáshoz járok dolgozni. Jelenleg az M0-ra kimegyek, majd megtámadom vagy az M3 bevezető-Árpát út vagy a Váci út felől az újpest városkapui metróállomást. Ott sajnos csak egy alig több mint 100 férőhelyes P+R található, ami 8:40 körüli érkezésemre jellemzően teljesen tele van (és a ma történtek után biztos, hogy mindig tele is lesz), ezért oda nem vettem bérletet, hanem a szomszédos nagy Tesco parkolóját használtam.
Október 1-től azonban fizetőssé válik a Tesco parkoló, 3 órán felüli parkolás esetén 500Ft/órás díját vezetnek be. Most ne menjünk bele abba, hogy ez milyen pofátlanul drága az elhelyezkedéséhez képest, magánterület és nyilván elegük lett belőle, hogy más lehetőség híján rengeteg ember P+R-ként használta.
Szeretnék parkolóhelyet bérelni, rájöttem, hogy ingyen esélytelen lesz, én pedig nem akarok azon stresszelni, hogy hol sikerül majd reggelente megállnom. 10 rugót szánok rá maximum havonta, egyelőre két opciót találtam, ami megfelelő:
[link] - 10 ezer, 10 perc séta az Újpest központ megálló. Nagyjából szerintem ugyanott lennék vele, mint a mostani ingázásommal, kicsit több a séta és plusz egy megálló, de kevesebbet kell autózni.[link] - ez 8500, és innen csak néhány trolimegálló a munkahelyem. Viszont nagyon bent van, nem tudom, hogy mennyire halálos az M3 reggelente befelé, mert én Újpestnél mindig kimegyek, de szerintem a Szerencs utcánál lévő lámpa rettentően megfoghatja a forgalmat.
Szeretném ha a mostani reggel 50-55 percet igénybe vevő munkába járásom nem hosszabbodna. Melyiket választanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest