Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
És milyen az ottani nightlife, mennyire barátkozósak a népek? Mikor Spanyolországban nyaraltam, nem egyszer piáltam és buliztam helyiekkel, elég volt megemlítenem, hogy Alonso drukker vagyok, máris "örök barátságok" kötődtek, simán átdumáltam az estéket vadidegenekkel is.
Közben itt egy hargitai világos után elfogyott a courage, majd egy la trappe dubbel is. A maradék chardonnay-t is megittam, így már csak Aperol van itthon, meg EQMontoya unicuma, de annyira alkesz az életben nem leszek, hogy arra fanyalodjak.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI Katana 2 év garival, bomba áron!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest