Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Érdekes, hogy '94-re visszaemlékezve, amikoris 2 hetet töltöttem el iskolai programtúra keretében Barnstaple-ben családnál aludva, csupán 3 féle kajára emlékszem: reggeli mindig margarinos pirítós volt esetleg ritkán dzsemes, és mindig volt kornfléksz is, valamint egyik nap csomagoltak nekem mogyoróvajas kenyeret, amibe én az itthon akkoriban kapható mókusos csokis édes mogyorókrémre emlékezve haraptam, de azzal a lendülettel köptem is ki.
De hogy napközben mit ettünk, és este vacsorára... Akkoriban még nem voltam ilyen nyitott, és nem bratyiztam elég sokat a háziakkal sajnos, így eléggé felemás emlékeim vannak.
Délelőtt és délután felváltva mindig iskolai órai, vagy szervezett kirándulós programjaink voltak, bejártuk Devont meg Cornwallt, akkor is kellett ennünk valamit, de ha kínoznának se jutna eszembe semmi étel. Na talán még a hagymás-tejfölös tesco-s chips, aminek óriási slágere volt, és a tesco-ra is amolyan csodaként tekintettünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 11. nap: SKALD: Against the Black Priory
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Battlefield 6
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest