- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szőröscica
üzenetére
"Azok a huszadrangú elemek azok, amiktől igazán komfortos lesz egy autó, de elhiszem, hogy a papírszfivted után ezek nélkül is jaguárnak tűnik a jazz...."2
mitől, az esőszenzortól? az ülésfűtéstől? a könyöktámasztól? - ezeket minősítettem huszadrangúnak. A többi pedig - amiket korábban soroltam fel - szerintem már 10 éve is alap volt (és a jazz-emben is van), tehát rossz emberrel vitatkozol. Attól, hogy egy autóból hiányoznak a fentiek, attól még lehet jó autó.
(Amúgy pedig minősítgess csak nyugodtan, az jót tesz a hangulatnak.)Concret: igen, az értékvesztés a legnagyobb tétel. Ha a 4,5 millás autó 5 évesen 2 millát ér, az 2,5 milla tiszta bukó, egyéb költségek nélkül. Ha ezt ciklusokban játssza el a polgár, akkor halmozott bukó. Én egyszer levezettem apámnak, hogy a bmw-i értékvesztéséből már vehetett volna egy pesti lakást, és csak úgy pislogott. De ez nem akadályozta meg abban, hogy vegyen még egyet

Na mindegy, én kiszálltam, jó trollkodást, tiszta autós topic.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kés topik
- Hardcore café
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Gumi és felni topik
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest