Hirdetés
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- MWC 2026: Érkezik a 8849 ötödik Tank strapatelefonja
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Vivo X300s lesz az, amit eddig X300 Maxként emlegettek
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Ó, az állami weboldalak újabb csodájába futottam most bele. Az új munkahelyemen kérnek erkölcsi bizonyítványt a belépéshez, ami postán vagy online is igényelhető. Nosza, gondoltam én, minek menjek postára, itthonról szépen elintézem. Ügyfélkapum van, mi baj történhet?
Nos, az ügyintézés nem az ügyfélkapun keresztül történik, hanem átirányít egy másik kormányzati portálra, ahol a kérelem elindításához szükséges, hogy belépjek az ügyfélkapun. Miután ez megtörtént, nem emeli át a személyes adataimat az ügyfélkapuból, hanem magamnak kell bepötyögni őket. Ezzel különösebb problémám nem lenne, azonban a weboldal szerint én nem vagyok megtalálható a Személyiadat- és Lakcímnyilvántartásban, és ellenőrizzem a megadott adatokat, szükség esetén vessem össze az ügyfélkapuban találhatóval. Jelzem, nem okoz nehézséget a nevem, születési helyem és dátumom megadása, sőt még a személyi számomat is le tudom olvasni a lakcímkártyámról, azonban az azonosítás természetesen nem sikerül.
Mehetek sorban állni a postára, mert valakik valamikor bizonyára ezért a weboldalért is kifizettek pár tízmillió forintot, csak épp a működését nem sikerült megoldaniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest