Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Messze nyolcezer fölött!
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
"iOs" és "legalább annyira használható", egy mondatban..?

az ios-ről egyelőre az a véleményem, hogy korlátoz. kellemetlen. kicsi a betű. nem tördel rendesen.
bizonyos programok-beállítások esetén (ahol valamelyik sarokban van egy OK vagy mentés gomb), nem érzi az ujjam csak ötödszörre.
Zenét hallgatni kurvajó, és nagyságrendi fejlődés egy blekkberri után, de mégsem fogom többet nyomogatni, mert nem növeli különösebben a hasznosság-érzetemet, és általában nem jó olvasni, és írni sem jó rajta, mert keskeny, fekve meg kevés a hely, még a ponthoz is külön be kell lépni egy menübe, stb.Véleményem szerint nincs hibája azon android(ok)nak, amit (amiket) használok. A kamera-probléma adott, de az Nexus 4-specifikus.
Nem fagy, stabilan működik, logikusan használható. Kb. 80 appom van, ebből kb. 25-öt telepítettem én, ezek hasznos appok, nem játszom rajta, amit akarok, azt megcsinálja. Néhány appot meg is vettem, mert tök jó. Szeretem, hogy van file-rendszer, hogy tudom pakolgatni a dolgaimat könyvtárakba, tudok belőlük rar-t csinálni, felküldeni a felhőbe két gombnyomással, majd lementeni bármelyik notimra, stb. Ugyanígy vissza is tudom állítani. Szeretem, hogy még a billentyűzetet is válogathatom.
Szeretem, hogy felnőttnek tekintenek, hogy engedik, hogy garázdálkodjak a készüléken.A tárcsázó és névjegy számomra jól működik. (Egy baj van, hogy lollipopp alatt kisebbek a gombok, így pl. nehezebb visszahívni valakit. de szvsz ez kezelhető).
Nem tudom, Te mit vársz el egy tárcsázótól, szerintem egyértelmű opciók vannak, vannak könnyen elérhető kedvencek, mindent könnyű megtalálni, új számot hozzáadni, összevonni másik névjeggyel. (tudom, nincs olyan fícsör, hogy összekeverje a névjegyeimet az asszonyéval, de szerintem ez nem gond
)Igaz, sosem használtam samsungos csili-vili csodákat.
És mondom, hogy a 2.3-as android óta nagyon sok víz lefolyt a Majnán.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sí, sielés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lexus, Toyota topik
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Steam topic
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- További aktív témák...
- BONTATLAN! Crucial DDR5 RAM 16GB 5600MHz SODIMM CL46
- BONTATLAN! Lexar UDIMM DDR4 RAM 16GB 3200MHz CL22
- Eladó Xbox one x 1T 4K tartozékaival
- UHH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512GB Iris Xe 4K UHD OLED
- Lenovo ConnectX-4 Lx 2x25 GbE SFF NIC + 1m 10/25 Gbps DAC kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)