Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
"iOs" és "legalább annyira használható", egy mondatban..?

az ios-ről egyelőre az a véleményem, hogy korlátoz. kellemetlen. kicsi a betű. nem tördel rendesen.
bizonyos programok-beállítások esetén (ahol valamelyik sarokban van egy OK vagy mentés gomb), nem érzi az ujjam csak ötödszörre.
Zenét hallgatni kurvajó, és nagyságrendi fejlődés egy blekkberri után, de mégsem fogom többet nyomogatni, mert nem növeli különösebben a hasznosság-érzetemet, és általában nem jó olvasni, és írni sem jó rajta, mert keskeny, fekve meg kevés a hely, még a ponthoz is külön be kell lépni egy menübe, stb.Véleményem szerint nincs hibája azon android(ok)nak, amit (amiket) használok. A kamera-probléma adott, de az Nexus 4-specifikus.
Nem fagy, stabilan működik, logikusan használható. Kb. 80 appom van, ebből kb. 25-öt telepítettem én, ezek hasznos appok, nem játszom rajta, amit akarok, azt megcsinálja. Néhány appot meg is vettem, mert tök jó. Szeretem, hogy van file-rendszer, hogy tudom pakolgatni a dolgaimat könyvtárakba, tudok belőlük rar-t csinálni, felküldeni a felhőbe két gombnyomással, majd lementeni bármelyik notimra, stb. Ugyanígy vissza is tudom állítani. Szeretem, hogy még a billentyűzetet is válogathatom.
Szeretem, hogy felnőttnek tekintenek, hogy engedik, hogy garázdálkodjak a készüléken.A tárcsázó és névjegy számomra jól működik. (Egy baj van, hogy lollipopp alatt kisebbek a gombok, így pl. nehezebb visszahívni valakit. de szvsz ez kezelhető).
Nem tudom, Te mit vársz el egy tárcsázótól, szerintem egyértelmű opciók vannak, vannak könnyen elérhető kedvencek, mindent könnyű megtalálni, új számot hozzáadni, összevonni másik névjeggyel. (tudom, nincs olyan fícsör, hogy összekeverje a névjegyeimet az asszonyéval, de szerintem ez nem gond
)Igaz, sosem használtam samsungos csili-vili csodákat.
És mondom, hogy a 2.3-as android óta nagyon sok víz lefolyt a Majnán.

Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autós topik
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 fejhallgató erősítő (DAC)
- CSERE IS! BONTATLAN 3 év garancia Honor 400 Lite 8/256 Velvet Black
- Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 7735HS 16Gb ram 1TB SSD RTX 4060 6 hó garancia!
- HP Victus 16 Core i7 13700H 16Gb ram 1TB SSD RTX 4070 6 hó garancia!
- iPhone 14 pro max 256gb, független,akku 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)