Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Épp egy S5-öt tapogatok, ismerősnek vettem mer' itt olcsóbb és hát megkért, hogy nyomogassam egy kicsit, ha gond van vele, akkor még cseregariba megoldódjon mielőtt megyek haza. Ha jól tudom, ez tavalyi modell, fél évvel az 5S után jött ki.
Szóval olyanok vannak vele, hogy Skype beszélgetés közben bekapcsoltam a kamerát, amitől a hívás pár másodpercre megakadt, majd minden fotó készítésénél ugyanez a jelenség. Az, hogy programok telepítésnél többször kifagyott a play store, az szvsz nagyon gáz. A füles minősége borzasztó, felveszi a vezeték súrlódását is, Nokiához komolyabbat adtak 10 éve.
Persze gáz az itunes, de ilyesmi gondjaim abszolút nincsenek az 5S-sel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPhone 11 Pro 256Gb
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest