Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Jó az az elv, csak fordítva kell nézni: Amit nem használ fel a szervezeted energiaigénye, az raktározódni fog.
Kivéve, ha gyors az anyagcseréd, mert akkor ez nem igaz.
Ez sajnos részben genetika. Van aki klasszisokkal egészségtelenebbül és többet eszik, és nem mozog igazán többet, viszont a szervezete órák alatt feldolgozza a tápanyagot, és ezek az emberek naponta 3-4x is sz.rnak, má' bocsánat, míg nekem napi 1, vagy kétnaponta 1 jut. Ha szilvát eszek körtével és kefírrel, akkor is.
Előbbi típusú emberek mindig fáznak, és nyáron 40 fokban is jéghideg a kezük. Én meg bárkivel kezet fogok télen, az én kezem biztos hogy melegebb lesz. Előbbi emberek vérnyomása 100/60, jellemzően, nekem 140/90, ha nagyon nyugodt vagyok.
Persze ez nem szentírás, de az eddigi tapasztalataim ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bialetti kézi kávéőrlő
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest