- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap megnéztem végre az Eredetet (Inception). Tetszett.
Nem vagyok az a nagy filmtől álmodós fajta, és pláne soha nem álmodtam azt, hogy alszom vagy álmodok, de tegnap sikerült... Azt álmodtam, hogy felébredek egy álomból, és mikor kezdett derengeni, hogy az még nem az igazi, akkor felébredtem. Tényleg. És hajnali 2:30-kor azon agyaltam, hogy akkor most végülis mivan? Fura.Egy dolog viszont apró megjegyzés, az én álmomban soha semmi nem látszik élesen, vagy kontrasztosan, még a színekben sem vagyok biztos, és ahogy egyébként egyszer elhangzik, nem konkrétumokat álmodok, hanem érzéseket inkább. Sőt, ha erősen koncentrálok valamire, hogy lássam, azt kevésbé látom jól, mint a perifériás dolgokat.
Ami visszatérő nálam: a zuhanás egy oszlop tetejéről, felébredés a földetéréskor. Vagy autóval megyek valahova, de hiába nyomom a gázt, nem megy. Vánszorog, kínlódik, de nem tudok vele haladni. Néha meztelenül vagyok, és tudom, hogy kellemetlennek kéne lennie, de nem az. Vagy sokszor vagyok egy ismeretlen tengerparti szálláshelyen, ami belülről olyan mint egy szocreál szálloda, vagy nyaraló, de nem messze ott a víz. Ami néha közelről csak medence, néha meg iszapos szélű tópart békanyállal. És a lakók sokszor inkább fiatalok, néptáncos ismeretlen ismerősök, vagy osztálytársak. De vannak apró ismétlődő dolgok is, panelház lépcsőházának felső szintjén vagyok, vagy a saját lépcsőházunk liftjében, ami nagyon de nagyon furán közlekedik, amikor egyáltalán. Vagy a lakásunkban vagyok, de kilépve simán tudok sétálni a függőfolyosókon mint a pókember. És hát a lebegés a szobában.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 - i7-1165G7
- Zenbook UX3404VA 14.5" 3K OLED i5-13500H 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple MacBook Pro 14" (2021) M1 Pro - 32GB/1TB / 91% akku - Újszerű - 12 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad x13 (i5 10th, 8 GB, 240 SSD) AkciÓÓ!
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest