Hirdetés
- Magisk
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap megnéztem végre az Eredetet (Inception). Tetszett.
Nem vagyok az a nagy filmtől álmodós fajta, és pláne soha nem álmodtam azt, hogy alszom vagy álmodok, de tegnap sikerült... Azt álmodtam, hogy felébredek egy álomból, és mikor kezdett derengeni, hogy az még nem az igazi, akkor felébredtem. Tényleg. És hajnali 2:30-kor azon agyaltam, hogy akkor most végülis mivan? Fura.Egy dolog viszont apró megjegyzés, az én álmomban soha semmi nem látszik élesen, vagy kontrasztosan, még a színekben sem vagyok biztos, és ahogy egyébként egyszer elhangzik, nem konkrétumokat álmodok, hanem érzéseket inkább. Sőt, ha erősen koncentrálok valamire, hogy lássam, azt kevésbé látom jól, mint a perifériás dolgokat.
Ami visszatérő nálam: a zuhanás egy oszlop tetejéről, felébredés a földetéréskor. Vagy autóval megyek valahova, de hiába nyomom a gázt, nem megy. Vánszorog, kínlódik, de nem tudok vele haladni. Néha meztelenül vagyok, és tudom, hogy kellemetlennek kéne lennie, de nem az. Vagy sokszor vagyok egy ismeretlen tengerparti szálláshelyen, ami belülről olyan mint egy szocreál szálloda, vagy nyaraló, de nem messze ott a víz. Ami néha közelről csak medence, néha meg iszapos szélű tópart békanyállal. És a lakók sokszor inkább fiatalok, néptáncos ismeretlen ismerősök, vagy osztálytársak. De vannak apró ismétlődő dolgok is, panelház lépcsőházának felső szintjén vagyok, vagy a saját lépcsőházunk liftjében, ami nagyon de nagyon furán közlekedik, amikor egyáltalán. Vagy a lakásunkban vagyok, de kilépve simán tudok sétálni a függőfolyosókon mint a pókember. És hát a lebegés a szobában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Sony PS4 slim 500gb + (játékokkal )
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB Founders Edition Garanciával!
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Viper Patriot 4 Blackout Edition (2x4 kit)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest