Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Az a helyzet, hogy ez úgy működik, hogy van egy ismerősöm, annak van egy ismerőse. Ha az én ismerősömet a vírus/program/spam/bot /anyámkínja megjelöli, hogy a fényképen rajta van, márpedig az ismerősöm ismerőse összes saját ismerősét rá fogja jelölni, akkor nálam megjelenik, hogy az én ismerősöm meg lett jelölve egy képen. Az én ismerősöm nem is tehet róla, de "általa" nekem is megjelenik a hírfolyamban, hogy az én ismerősömet megjelölték ezen a szaron.
Tehát lehet az én ismerősöm bármilyen elővigyázatos is, ha őt a bot megjelöli a számomra ismeretlen reklámos képén, azt én már látom. Így mindenkit le kéne tiltanom. Nyilván, az általam nem ismert harmadik embert minden esetben automatikusan tiltottam a jelentéssel egyidőben, de az én ismerősömet azért nem tiltom, miért tegyem, mert az ő nevét a képpel összefüggésbe hozta a bot.
Nyilván én is tiltottam már le saját ismerőst is, amikor egy témáról óránként 3 hülyeséget megoszt, nálam a játékok aratnak osztatlan seggberúgást. Pedig sok esetben az ismerős csak egy oldalhoz/játékhoz/szektához csatlakozik, nem is tud róla néha, hogy szemetet küldözget a nevében a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- LEGO klub
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Spórolós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest