Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Kicsit még mindig köhögök, de már talán megmaradok. Sokkal jobb mint volt.

EQMontoya: tudom. De azért a Renaultnak is van pozitívuma. A fluence dízel volt és tempomatos, hasonló vezetési stílus mellett majdnem két literrel kevesebbet fogyasztott. Az Aurissal örülök, ha holnap meg tudom járni a harmadik Fehérvár-XVII. kerület távot, pedig csak 120-al megyek a pályán. Most azt írja, hogy 190 km még a hatótáv, kíváncsi vagyok, belefér-e.
Számomra érthetetlen amúgy, hogy a Toyotában van tolatókamera, bluetooth, automata klíma, de tempomat nincs. Viszont ettől függetlenül az eddigi Opel Astra, Kia Ceed, Renault Fluence, illetve Toyota Auris sofőrként eltöltött heteim alatt azt tudom mondani, hogy a jelenlegi kocsimat egyikre sem cserélném le, hiába tíz éves és közelít a 200 ezer km-hez. Ha választani kellene, egyértelműen csak az Auris kellene, de nem rúgnak labdába a meglévő mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Haditechnika, harcászat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Pánik a memóriapiacon
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Számomra érthetetlen amúgy, hogy a Toyotában van tolatókamera, bluetooth, automata klíma, de tempomat nincs. Viszont ettől függetlenül az eddigi Opel Astra, Kia Ceed, Renault Fluence, illetve Toyota Auris sofőrként eltöltött heteim alatt azt tudom mondani, hogy a jelenlegi kocsimat egyikre sem cserélném le, hiába tíz éves és közelít a 200 ezer km-hez. Ha választani kellene, egyértelműen csak az Auris kellene, de nem rúgnak labdába a meglévő mellett.