- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Kicsit még mindig köhögök, de már talán megmaradok. Sokkal jobb mint volt.

EQMontoya: tudom. De azért a Renaultnak is van pozitívuma. A fluence dízel volt és tempomatos, hasonló vezetési stílus mellett majdnem két literrel kevesebbet fogyasztott. Az Aurissal örülök, ha holnap meg tudom járni a harmadik Fehérvár-XVII. kerület távot, pedig csak 120-al megyek a pályán. Most azt írja, hogy 190 km még a hatótáv, kíváncsi vagyok, belefér-e.
Számomra érthetetlen amúgy, hogy a Toyotában van tolatókamera, bluetooth, automata klíma, de tempomat nincs. Viszont ettől függetlenül az eddigi Opel Astra, Kia Ceed, Renault Fluence, illetve Toyota Auris sofőrként eltöltött heteim alatt azt tudom mondani, hogy a jelenlegi kocsimat egyikre sem cserélném le, hiába tíz éves és közelít a 200 ezer km-hez. Ha választani kellene, egyértelműen csak az Auris kellene, de nem rúgnak labdába a meglévő mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower workstation /számla- garancia
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Számomra érthetetlen amúgy, hogy a Toyotában van tolatókamera, bluetooth, automata klíma, de tempomat nincs. Viszont ettől függetlenül az eddigi Opel Astra, Kia Ceed, Renault Fluence, illetve Toyota Auris sofőrként eltöltött heteim alatt azt tudom mondani, hogy a jelenlegi kocsimat egyikre sem cserélném le, hiába tíz éves és közelít a 200 ezer km-hez. Ha választani kellene, egyértelműen csak az Auris kellene, de nem rúgnak labdába a meglévő mellett.