Hirdetés
- Mobil flották
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Kicsit még mindig köhögök, de már talán megmaradok. Sokkal jobb mint volt.

EQMontoya: tudom. De azért a Renaultnak is van pozitívuma. A fluence dízel volt és tempomatos, hasonló vezetési stílus mellett majdnem két literrel kevesebbet fogyasztott. Az Aurissal örülök, ha holnap meg tudom járni a harmadik Fehérvár-XVII. kerület távot, pedig csak 120-al megyek a pályán. Most azt írja, hogy 190 km még a hatótáv, kíváncsi vagyok, belefér-e.
Számomra érthetetlen amúgy, hogy a Toyotában van tolatókamera, bluetooth, automata klíma, de tempomat nincs. Viszont ettől függetlenül az eddigi Opel Astra, Kia Ceed, Renault Fluence, illetve Toyota Auris sofőrként eltöltött heteim alatt azt tudom mondani, hogy a jelenlegi kocsimat egyikre sem cserélném le, hiába tíz éves és közelít a 200 ezer km-hez. Ha választani kellene, egyértelműen csak az Auris kellene, de nem rúgnak labdába a meglévő mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális // dobozos // Lenovo LOQ // Ryzen 7 7435HS // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Hp 840 G9 i7-1270p 16Gb ram, 512Gb NVMe, szép, Magyar bill, 1 év garancia, számla
- ThinkPad T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Gigabyte GeForce RTX 5060 Ti Eagle OC ICE 16GB (Bontatlan)
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Számomra érthetetlen amúgy, hogy a Toyotában van tolatókamera, bluetooth, automata klíma, de tempomat nincs. Viszont ettől függetlenül az eddigi Opel Astra, Kia Ceed, Renault Fluence, illetve Toyota Auris sofőrként eltöltött heteim alatt azt tudom mondani, hogy a jelenlegi kocsimat egyikre sem cserélném le, hiába tíz éves és közelít a 200 ezer km-hez. Ha választani kellene, egyértelműen csak az Auris kellene, de nem rúgnak labdába a meglévő mellett.