Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy
    nagyúr

Hát én nem mindent ugyanoda töltök... Sőt, általában bizonyos letöltéseimnek külön mappát is csinálok.

Hát én meg igen, és utólag szelektálok inkább. Ízlések és pofonok.

Operában ez is benne van, hogy alapbóla beálítottba mentene, de van közben lehetőséged választani.

Na, ez így szerintem meg tök felesleges, és eggyel több lépés a szükségesnél. Szerintem sokkal jobb az a megközelítés, amit a FF csinál. Vagy kapásból húzza is le a cuccot az előre beállított mappába, vagy megkérdezi mindig, hogy hova mentsen. Mellesleg amikor beállítod, hogy mi legyen a letöltési mappa, kiszúrja a szemed az a lehetőség, hogy mindig rákérdezzen. Ugyanis pont alatta van. Szóval igazából nem értem, hogy mi a probléma.

De beállítom, mert rettenetesen rühellem, hogy midnent egy helyre szedne. (Ha van ez a lehetőség, miért nem így cisnálták meg alapból? )

Valószínűleg a hozzám hasonló lámák miatt, akik mindent egy helyre töltenek le, és utána szortíroznak. Ha fordítva lenne, mi háborognánk. De mondom, mivel a két beállítási lehetőség a főlapon van, egymás alatt, így elég nehéz nem észrevenni.

Mellesleg amikor beállítod, hogy mi legyen a letöltési mappa, kiszúrja a szemed az a lehetőség, hogy mindig rákérdezzen.
    Nekem ezzel van gondom, amikor beállítom. Ne kelljen beállítnai, alapból kérdezzen meg engem, hova töltse le VAGY pedig melyik mappát akarom használni állandó letöltésre és lehessen pipálni , hogy többet ne kérdezzen rá!

TFH. én egy hülye user vagyok. (nem vagyok az :P )
    Leülök egy gép elé, szednék le valamit, és az se szó se beszéd letölti egy mappába.
    Namost ha én hülye user vagyok, akkor két dolgot tehetek : egy az adott oprendszer keresőjével nekikezdek keresgélni a filet, kettő jobb gombbal rákattintok a letöltök filera, hova húzta le , 3 elkezdem bogarászni a menüt és a beállításokat .De lehet hogy már ehhez is kell némi jártasság számítógéphasználatban...

Miért nem tudja pl. kiírni , hova szedte le pl. a letöltőablakban?
    Qrvára nem user friendly, szerintem.

"De mondom, mivel a két beállítási lehetőség a főlapon van, egymás alatt, így elég nehéz nem észrevenni." A főlapon a beállítások menüben,tehát be kell mennia menübe, és keresgetni kell , és nem a letöltéskor ajánlja fel , mit szeretnék választani.
    Mindegy.
    Fokukac: te meg ne szólogass be:P

Kedves szövegfiú: van olyan helyzet , jellemzően driverek, amikből illik frisseket felteni. Bocs, hogy ezt inkább a netről szedem le.

Új hozzászólás Aktív témák