- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
én azt tanácsolnám hogy orvosnak semmiképp ne menj ha nem érdekel.
szerintem az annál nagyságrendekkel nehezebb egyetem hogy csak úgy elvégezd.
rengeteget kell vele szenvedni és ha nincs meg hozzá valami plussz pl. az hogy szeretnél orvos lenni hogy nagyon érdekel a téma akkor rettentően nehéz lesz.
plussz ha inkább az informatika érdekel (a mérnök infóból gondolom) akkor nem tudom mennyire megy a kémia és a biológia. mert azokat ott elég keményen kell nyomni.a mérnök informatika viszont egy egészen jó szak énis ilyet tanulok.
szerintem ha elkezded utánna még ráérsz eldönteni pontosan ezenbelül hol akarsz elhelyezkedni. ebben a körben elég sok lehetőség van.
nem mondom hogy ez könnyű de ha ez érdekel akkor szerintem ezt válaszd.persze csak szvsz az egész

Új hozzászólás Aktív témák
- Próba
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Vezetékes FEJhallgatók
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest