Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz
bandus
üzenetére
jah, tegnap pont egy hasonló feature volt errefelé is:
Van egy ifjú pár fölöttem lévő lakásban, akik mindig veszekdnek. Eddig beérték azzal, hogy 3-6h hosszát (!) változatosnak nem mondható szöveggel elküldték egymást a búsba. (szokásos szöveg a nő részéről: mér állsz még szóba Gizivel??! - srác: minek b*ogatol engemet?! [v. vmi ilyesmi])
De tegnap! Valami egészen más volt. Arra ébredtem a koraesti szunyából, hogy embertelen, éktelenül kegyetlen üvöltés-vísítás-ajtóvagdosás! Beleremegett a panelház. Mint akit ölnek. Én annyire megijedtem, hogy komolyan megfordult a fejemben, hívok vmi rendőrt. Aztán rövidesen elcsitultak. Egy dologban ezek után majdem biztos vagyok, e 2 ember kapcsolata valami igazságügyi orvostani jegyzőkönyvvel fog végződni...
Nem tudok ezekre magyarázatot, valószínűleg a neveltetés hiánya.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Bambu Lab A1 Mini 3D nyomtató kifogástalan állapot
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Intel I7-7700 / Beszámítás OK!
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest