Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Szüleimnél vagyok.
a 3 betűrsől meg annyit, hogy én személyesen is találkoztam vele, velem korrekt volt akkor is, és azóta is mutatgatta a "találmányait".
Csinált fasza stirlinget.
Ennek ellenére nem vagyok kiváncsi arra, mikor: behülyül és mindenkinek írogat mindenféle f.sságokat. De azt az embert, akit én megismertem személyesen, az totál más volt. Fura dolog ez, lehet fura kimondani is így, de lehet van valami "betegsége". Nem hülye, de nem kerek. És: nem vagyok kiváncsi kinek milyen fasságokat írkál.
Kösz hogy meghallgattatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest