Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Üdvözlet a Föld nevű bolygón

Hogy mi mindenre képes egy hibás megszakító... Tegnap leoltoták a villanyt a fél vasgyárban holmi mellékapkodás miatt az illetékesek - emiatt akadt kis dolgunk nekünk is - bár felénk egészen lightos volt az üzemzavar...
Az egyik külsős telepünk felé hajtván az autóval rámtört a felismerés, hogy egészen hangulatos horrorfilmeknek adhatna otthont a vasgyár - a díszlett adott, egészen Doom-os feelingje volt az éjszakának

Itt-ott vidám lángocskák ( cirka négy méter környékiek ) szöktek az ég felé ( kokszoló mű ), máshol a kürtőkből kiáramló gőz festette horrorisztikussá az éjszakai eget - volt egy hangulata a dolognak
Eh - üdv Kiscsikó - ez persze nem válasz akart lenni, hanem új hsz

-
(Kolombusz)
veterán
Nekem nem kell a 8gb tárhely.
Elég a 2.6-os kijelző.
És a legújabb szoftverekkel ha jól tudom, már egész korrekt a sima n95 szabad ram mennyisége is.Nem fogok plusz 30 ezer forintot kiadni olyan dologért, amire nincs szükségem.

Nekem a homok, meg a lila tetszik. De inkább a homok.
-
(Kolombusz)
veterán
Nagy valószínűség szerint N95 lesz.
Sima, nem 8gb, Nokia garral. Homok színben.
Nem az én kezemnek való az N82, ráadásul most valami nem ujjlenyomatgyűjtőset szeretnék.Ma megyek webkamot venni, akkor beugrok néhány mobilos üzletbe és megkérdem, hogy mennyiért számolnák be az N80-ast GPS-el együtt.
-
ladybug
őstag
Hogy te milyen beszari vagy? Már bocs...
Autóbalesetben sokkal többen halnak, mégis mindenféle félelem nélkül beülsz az autóba, nem?A nagyobbik lányom tavaly ment először anyuékkal nyaralni. Rögtön repülős útra mentek. Annyira izgatott volt már hetekkel előtte, hogy alig tudott aludni. De egyszer sem azért, mert félt, hogy lezuhannak.
-
Bubu79
addikt
Akkor vigyél Magaddal szárnyasbetétet

Ezen kár agyalnod - nem lesz semmi baj - statisztikák szerint a légiközlekedés a legbiztonságosabb az összes közlekedési mód közül
Nem mellesleg én nem leszek ott a gépen, tehát a balszerencse sem száll fel velem együtt, tehát légy egészen nyugodt 
ladybug:
Csóresz 12 éves gyerkőcöt így letorkolni 
-
NoLF
veterán
jók lesznek a kaják, de a vízzel vigyázzatok, fosás lehet belőle.
egyébként minden irigykedés nélkül mondom, hogy menj a büdös picsába
mod: az első kép csak nálam tűnik "kicsit" furcsának?
az első három sor a képből:
˙Ř˙ŕ�JFIF������˙ţ�;CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 60 ˙Ű�C� ' .)10.)-,3:J>36F7,-@WAFLNRSR2>ZaZP`JQRO˙Ű�C&&O5-5OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO˙Ŕ�wô"�˙Ä����������� ˙Ä�ľ���}�!1AQa"q2��Ą#BąÁRŃđ$3br� -
NoLF
veterán
ő már nem ott nyugszik, de sztem simán lehet találni még néhány egyedet, s legyártanám a kulináris "sokezer éves fíling - királyi csemege! csak itt, csak most! fáraó-chips, átkozottul finom!" projektet, melyet oly régóta tervezgetek.
aranykoporsó jöhet, lesz miről mintát venni a csomagoláshoz

-
Bubu79
addikt
Légpuskát? Lóhoz? Sok szerencsét - skulót vigyél rengeteget, mert mire attól feldobná a bakancsot... Max halálra röhögi magát Rajtad

#36767: Mér' vagy ilyen agresszív csóresz Ráróval szemben? Hát ártott ő neked? Telente befűtötte Neked az istállót, megosztotta Veled teste melegét, Te meg csak úgy megszórnád holmi légpuska golyókkal? Hálátlan kiscsikó

-
ngabor2
nagyúr
ez már nem működik...
szétesett, széttört, meg a ...
más: most látom, hogy mi a különbség egy belakott, és egy nemrég újraindított rendszer között. a belakotton mindent megtaláltam, a másfél napja bekapcsolton viszont van jópár hiányosság. nem baj, remélhetőleg pár héten belül ezt is megszokom, hacsak nem lesz minden nap zivatar.
-
ngabor2
nagyúr
nem sokat, csak:
- a májamat a fatertől örököltem, akin egy feles is meglátszik... vigasztalásként a bátyám is, őt is könnyű leitatni

- 1 üveg floreffe felér 3 üveg kommersz sörrel, ami nekem elég a zibbadáshoz. viszont többet nem iszok.ezen a ponton el lehet gondolkodni, hogy mi a úróért mentem ilyen zsenge májjal vegyésznek...
most értem el azt a htárt, amikor még tudom, hogy már mit ne írjak be, mert abból csak baj lehet. úgyhogy min. fél óra readonly mód következik, biztos, ami hótziher alapon.
még jó, hogy van helyesírás-ellenőrző, mert azért ezt nem végig így írtam...
-
bnss
veterán
13 melóval a hátam mögött inkább elmegyek lassan pihenni, mint egy vitát olvasni. Majd holnap, ha lest időm.
---
Régen idegesítettek fel ennyire autóversenyen. Kiülteti a manusz a kislány külső ívre, amikor szólok, hogy az ott nem lesz jó, annyi a válasz, hogy oda még nem esett be senki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Projektor topic
- Anyagi helyzetek és életutak
- További aktív témák...
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mi baj?