- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Igazából nem vagyunk még olyan kapcsolatban, hogy éreztethessem vele a szeretetemet.
Röviden: 6 éve nem láttuk egymást, valamennyire van fogalmunk a másikról, de azóta sokat változtunk. Egyelőre az ismerkedés lenne a cél.
Írtunk már fejenként 2 emailt, de nem a legjobb kommunikációs forma. Azt nem tudom, hogy milyen körítéssel hívjam el személyes találkozóra, hogy igaz is legyen az indok, és ne értse félre. De ezt azt hiszem, nekem kell kitalálni, mert nem nagyon lehet ilyenben tanácsot adni.Azért vagyok nagyon óvatos, mert nem is olyan régen veszítettem el egy barát-barátnőmet egy hasonló miatt. Nem akartam tőle semmit, de félreértette a találkozót, és elküldött elég csúnyán a búsba. Meg azt is közölte, hogy akkor ezek után úgy fog kezelni, mintha soha nem is léteztem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Eladó 3 db M.2 NVMe SSD 512GB / 512GB / 1TB
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2 x 16GB) 288-Pin PC RAM DDR5 6400 (PC5 51200) memória
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest