Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Igazából nem vagyunk még olyan kapcsolatban, hogy éreztethessem vele a szeretetemet.
Röviden: 6 éve nem láttuk egymást, valamennyire van fogalmunk a másikról, de azóta sokat változtunk. Egyelőre az ismerkedés lenne a cél.
Írtunk már fejenként 2 emailt, de nem a legjobb kommunikációs forma. Azt nem tudom, hogy milyen körítéssel hívjam el személyes találkozóra, hogy igaz is legyen az indok, és ne értse félre. De ezt azt hiszem, nekem kell kitalálni, mert nem nagyon lehet ilyenben tanácsot adni.Azért vagyok nagyon óvatos, mert nem is olyan régen veszítettem el egy barát-barátnőmet egy hasonló miatt. Nem akartam tőle semmit, de félreértette a találkozót, és elküldött elég csúnyán a búsba. Meg azt is közölte, hogy akkor ezek után úgy fog kezelni, mintha soha nem is léteztem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Gombászkönyvek egyben
- Update 12.22. 16:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest