- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Glükóz- és vérnyomásfigyelést ígér az Oppo Watch X3
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Bluetooth-headsetekről általában
- iOS alkalmazások
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
ja, te krumplibó szereted a mákostésztás pacalt is, jóvanna!
Tatábeafsteak-et ajánlanám feltétként a nokihoz(egy vájdlingra kb 2 kiló elég lesz, sóborserőspistamustárolajamikellbele), tuti nem éhezel meg (még jövő hétfőn sem, mikor először teát is ihatsz az intenzíven
)Ha nem toijásból akarod a téttát, csak Neked, csinálok egy fél vájtlinkkal Lótúróból, oks?
Mellé párolt fejessaláta, fonnyasztott parajlevelek pici olivával, meg egy veder párolt vecsési káposzta, pirított hagymával és kenyérszalonnával és persze a krumplipüré és a sült debreceni-t csak a noki elfogyasztása után tálaljuk...
(jut eszembe : nem vagyok paraszt, csak a tízóraim zsíros kenyérszalonna)

tildy: lehet, rossz iskolát jártam, de mutternak mindig fém tűi (meg körkötői ) voltak, én szinterezettnek mondanám .... Műanyag is előfordult, de az valamiért 'gágyi' lett...
Voda: de csak valami könnyűt, edzés előtt!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Könyvajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- DUNE médialejátszók topicja
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest