Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• (Kolombusz)
    veterán

dijazando, hogy legalabb ilyenkor, mikor epp a velemenyemet fogalmaznam meg, mindenki egybol megeloz, figyeltek a provokaciora, gondolkodtok, biztonsagi jatszotok, csinaljatok, amit kellene, meg ugy egyaltalan, odafigyeltek (igen, a modkeres es par itteni postod miatt moderatorok koze soroltalak teged is, annak ellenere, hogy nincs mar meg a rangod)

egyebkent nem tudom, feltunt-e, tegnap is, ma is, ahogy elokerult egy valamivel komolyabb tema (lehet eppen csak felnek a vitatol), s nem csak masfelszavas post-ok repkedtek, lelassult kicsit a topic, kezdett megint forumra hasonlitani, s nem csetre

sor alapu limit volt mar, megha csak poen szintjen is, talan emlekszel ra: azt, hogy
    s
    z
    i
    a
    s
    z
    t
    o
    k
    le lehet irni 9 sorba is, az irasjelekrol meg szot sem ejtve

Én néha próbálok értelmes témát feldobni, vagy esetleg egy adott beszélgetést kicsit másfelé tekerni, mélyebb irányba, de általában hamar elsüllyed az egész, jön az egyszavas hozzászólás, ami egy smileyból áll.

A legutolsó, valóban értelmes eszmecserém az off topikban valentin napkor volt.

Tényleg változások kellenének és bár váltig hangoztatják, hogy elegen vannak a moderátorok, szerintem nincsenek. Van, mikor reggeltől estig kell várni egy modkeres kérésre... Bezzeg, ha kritizálják őket, egyből ugranak tizen. Tudom, hogy dolgoznak, tanulnak, de akkor is...

Új hozzászólás Aktív témák