Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rarri
senior tag
válasz
Kazimír
üzenetére
Gondoltam hogy kíváncsi leszel. Nem találnád ki az biztos.
A 8 évesemmel kimentünk kosarazni, utána meg hintáztam én is. Annyira jó volt! Szóval úgy szálltam.
Másmilyenre még várni kell...Nem tudom a többi anyuka , apuka miért nem hintázik. Mondjuk , kosarazni se kosaraznak. Lehet hogy én vagyok rosszul bedrótozva... 
Hold: Szia Tesó!
Irigyellek, hogy ilyen kitartó vagy. Mindjárt megpróbálom, én hány felülést tudok csinálni. Fénykoromban is csak 300 ment. 
-
válasz
philoxenia
üzenetére
szerintem fuss neki ennek a szorzásnak mégegyszer...!

5,5 * 326 = 1793 Ft
-
Hold
őstag
Megjöttem edzésről sziasztok
lenyomtam egy 500as felülés csomagot, asszem holnap az ágyból se tudok kimászni majd
-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy nem vagyok meggyőződve arról, hogy szakmájuk bajnokai... Alighanem megkeresem a pm-mel Rlazolt...
yetike: Honnan tudhattad volna?

Vénség: 10 éves a kisebbik, akivel most gond van, 13 az idősebbik - szerinted mennyire nőhet az emberhez szőrgombóc kora óta?
Családtagok... -
válasz
venember83
üzenetére
én meg vagyok győződve róla, hogy a hosszú távú externális hatásainak (tüdőrák kezelési költsége évtizedek múlva) a költségei magasabbak, mint a dobozonkénti párszáz forintból befolyt összeg.
de ettől még pártolom, hogy emeljék szépen az árát

lehetne mondjuk nálunk is 5,5 font, mint londonban
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Tudod, hogy Veled nem kötekednék, de az államnak a dohányosok mindent összevéve inkább nettó ártanak mint használnak. Az eü kiadások stb.
-
venember83
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Meglenne a rugalmasság mindkét részről, gond nem lenne, de ugye, ahogy a másik topikban a debreceni főszarvas elmondta, mindenkinek csak jogai vannak. Rugalmasság, kultúra, ennyi. S nem kell senkit sem kitiltani sehonnan. Megnézném hol lenne az államháztartás a dobozonkénti többszáz forint nélkül. Ez minden "civilizált" országra érvényes. Ezzel részemről befejeztem, kommenteket elolvasom, de nem szeretnék reagálni rájuk.
ng2: Párnának jobbak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bubu: Remélem meggyógyul, az ember hamar megszereti ezeket a nyavajás állatokat s nagyon tudnak hiányozni.
Bár én nem vagyok macskapárti... -
Verus
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Én értelek, hidd el. Gondolom, hogy unod és a tököd is kivan már velük.
Én másképp kezelek minden helyzetet mint mások. Én is tudok bosszankodni a dolgon, de mi értelme van? Ők diszkrimináltaknak érzik magukat, persze hogy nem állnak arrébb. Tudod már csak a büszkeség. De akkor sem emelek hangot az ellen, hogy ne cigarettázzanak az úton vagy akárhol is. Meg kell tanulni együttélni....És ebben az országban ez nem megy, egyik oldalról sem. -
7
addikt
.jpg)

-
Bubu79
addikt
Jó estét OFF Népe

Környezetet védünk, vagy csak szívjuk egymás vérét ma este?

Néró: Hasonlóképpen Neked is
Rarri: Ha nem tudnám, hogy eredetileg kit takart ez a megnevezés, simán le Metállédiznélek, de így csak annyit, hogy örülök, hogy látlak, Sasok Gyöngye

-
rarri
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Szia Philo, Neró ! Jól telt a napotok?

-
arrébb is megy a nemdohányzó, de tudod, kicsit unom, hogy mindig nekem kell arrébb mennem.
ilyen erővel odamehetnék a bagóshoz, és szembeköphetném, majd közölhetném vele, hogy miért nem ment odébb?
Extrém példa, de jól szemlélteti a helyzet faramuci voltát.szóval szerintem tényleg fordítva ülsz a lovon.
Ui. és tekintve, hogy a dohányfüst terjed, akár 10 méterre is, és pontosan ezért szorulhatna ennyi kultúra a bagósokba, hogy ezt figyelembe vegyék. Miért másoknak kell kerülgetni őket, szélirány szerint? Miért?
-
Verus
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Lényegtelen ki megy arrébb. De ha a nemdohányzót zavarja a cigifüst, talán nem esik le az aranygyűrű az újjáról, ha arrébmegy. Két emberes a dolog. Szerintem nem ez a legnagyobb probléma itt, vannak ennél nagyobbak.
Pl.: Ki foglalkozik a kidobott állatokkal? Miért nem szigorítják az állatkínzás büntetését? És még sorolhatnám, ezek nekem százszor fontosabb dolgok mint az hogy most éppen ki utálja a cigiseket meg ki nem.
Meginteltértematémától...Szia rarri!
Ezt egy szóval sem mondtam, csak azt próbáltam meg elmondani, hogy ha zavar a füst arrébbállok és nem kö**őg bagósozom le az illetőt.
Bon3ss Szia Neked is csak már annyira belemerültem a dolgokba.ngabor: Végülis elvitázhatunk ezen, de látom ennek a végét, mindig lesz 3 tábor:
1. aki dohányzik
2. akit ez nem zavar vagy tudja kezelni
3. azok akik utálják a dohányosokat csak azért mert füstöt okádnak... -
Kegyed fordítva ül a lovon...
Menjen odébb a büdösszájú bagós magától, és ne fújja a pofámba a füstöt, mert jogom van levegőt venni.
Nehogy már a befőtt tegye el a nagymamát!
TEringette.------------------------
Vén : furcsa elképzeléseid vannak, de ki kell, hogy ábrándísalak, nem ez a demokrácia. A demokrácia az, hogy a nép időnként, szabályozott módon beleszólhat abba, hogy ki, és hogy gyakorolja a hatalmat.
Amiről itt szó van, az nem demokrácia-kérdés, hanem kultúra kérdése;
mindenkinek a szabadsága addig terjed, amíg ezzel nem korlátozza valaki másnak a szabadságát, és pontosan ezért kell a dohányosnak arrébb mennie. Az intelligens dohányos ezt felfogja, a nem intelligens meg nem, ennyi. -
venember83
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Perelj be minden autóst aki egyedül ül az 5személyes autóban, hisz a kényelmük miatt mások egészségét rontják. Ők sokkal jobban károsítják az egészséged mint a cigisek. S akkor még nem említettem a szénerőműveket. Megjegyzem mindenféle jog sért vagy korlátoz egy másik egyént, ez a demokrácia. Csakhát könnyebb szerencsétlen cigis egyént halálra szivatni. Nem elég, hogy ötven forint egy qrva szál cigi, még el se szívhassa normálisan. Áh. Azt hiszem jobb lesz, ha olvasok inkább.
-
Neró
őstag
Nálunk is esett néhány percig… Pont, hogy nem áztam el.
Bon3ss: Szép estét... -
Verus
senior tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Szabadságjog. Mindenki egyéni dolga, hogy kásosítja magát vagy nem. Akinek meg nem tetszik, az ne álljon bagós mellé. Ennyi a titka, arrébb lehetne menni pár lépést ha annyira nem akarja, hogy a másik kárósítólag hasson az egyénre.

-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ha a szabadsagod megelesevel masnak artasz akkor az nem szabadsagjog, te is jol tudod.
-
bnss
veterán
Szép estét (kevesebb esőt és jeget)!
-
ngabor2
nagyúr
jó időben jó helyen jöttem a világra én
tenyerén hordott engem ez a város, senki se kötött belém! -
Kazimír
őstag
Ma reggel 6:45-től délután 3-ig kihúztam 4db F...ttivel.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
hú, most megnyugodtam

-
válasz
philoxenia
üzenetére
nagyon PC-nek tűnsz, de fogadjunk, hogy ha lányok csinálnák, azt Te is szívesebben néznéd, mintha b.zik...

Ui. "ez csupán a látszat..."
-
Verus
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Ha én azt elmondanám mitől tudnék megnyugodni.....
Szia Kazimír!
-
válasz
philoxenia
üzenetére
hamár csinálták akkor nem heterók
. akkor az én szememben már ratyik, ilyen konzervatív Huszárka vagyok
. bár hamár elindult ez a dolog, nyugodtan csinálhatnának egy ilyen filmet boxolólányokkal is, szvsz nagyobb sikere lenne 
-
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem akartam túlbonyolítani, csak gyorsan kiléptem az ajtó elé fényképezőgéppel, elnéztem jobbra meg balra és vissza, pár perc alatt feltöltöttem.
tildy!
Ki mondta, hogy nem szeretek itthon lenni? -
Neró
őstag
Sziasztok...
-
válasz
philoxenia
üzenetére
ezt a lehetőséget direkt az elején ki is zártam, én a normál heterora gondoltam
nem gondoltam hogy nálad ez az alap

-
tildy
nagyúr
No lépek, intézem a kolimat
Este meg mint soha za életben, de úgy istenesen...macik
Jegesek
-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Attol, hogy tudományos kutatások bizonyitjak, hogy ez karos az egeszsegemre es az, hogy van egy olyan mondás, hogy mindent szabad ami nem art masoknak.

-
válasz
venember83
üzenetére
ez gyors volt mire odaértem be is zárták, ezt nevezem személyes varázsnak, mi lett volna ha be is írok mint büdösbagós

-
venember83
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Neked mitől lenne?
17904: Legyen igazad. A cigi mongyonle!
-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Na be is closeolták

Persze, hogy nem gyozol meg senkit ha nincs igazad

Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak a tea árát ne bántsák. 

Nem tudom megér-e egy megfázást?!
Leszakad a zsebük, az majd három kiló.....
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)