- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
HI!
ket itthoni esernyit tepett szet a szel, de amit kintrol hoztam eernyot meg igy 10 ev utan is ernyo, pediog 1 fot vot darabja:- )))
udv
neduddki
p.s. elleneb, hogy indiai salakbol nem hoztam tobbet azert meg mmindig fejem veem a falba, sale vot .5-1ig esd ojjand e ojjan nyonyoru selyemkendok voltak:- (
-
ladybug
őstag
No, elmegyek aludni, hátha sikerült.
Jó volt veletek csevegni. Jó éjt. -
tildy
nagyúr
te télapó majd jössz hozzám...Kávézni.Remélem.
Jut eszembe mikor lesz már söröcskés, jegesmacis minimálisan alkoholizálós topiktalálka?
-
ladybug
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Sosincs hiába.
Bubu: Köszönöm.
-
Tim82
félisten
-
neduddki
nagyúr
HI!
En meg no miatt is repultem ar 1500km-et asztan meg 2 ora busz, majd mindez vissza, es eg is lett az eredmenye: azota kerulom a britt szigeteket mint a kisangyal kicsir sok vot a viz:- (
udv
neduddki
mod: mi a franc van a a csatorna-naval? mar tegnap si szivatott, de ma sem akar muxeni:- (
mod: venember83: aze a mazohizmust hagyom masra:- )))
-
neduddki
nagyúr
HI!
Az ember ijjenkor kerit egy rakas not beul a kocsmaban joerzessel sajnlatatja magat aprokat es masnap reggel csak felebred egy JO hejjen:- )))
udv
neduddki
p.s. vagy begubozik es csunayn sajnajj amagat es a masnap reggeli ebredes is szar:- (
istenem megboldogult boldog egyetemi evek:- ))) /teremszeteen elso valtozat:- )/
-
Tim82
félisten
ma mindenki melankolizál?
én is.

-
tildy
nagyúr
2. este egyedül...
No remélem ma sem készülök be... -
Bubu79
addikt
Legyen részed egy új, minden eddiginél forróbb nyárban

Példás a rend rezidenciádon - tegyél hát rendet azok között a dolgok között is, amik elválasztanak a repülőtől, mely az örök nyár felé vihetne

Ha úgy érzed egyedül kevés Vagy a káoszhoz, hát kérj segítséget - biztosan akad valaki, aki szívesen segít

Keveset tudunk Rólad - hiszen keveset is beszéltél Magadról... De hidd el, nem Vagy egyedül a gondoddal

Ezen az úton mindenkinek végig kell menni az életben legalább egyszer... Fáradtságos és kínzó utazás ez - sokszor mellőz minden kényelmet, de ennek ellenére az árát mindig megkérik...
Viszont a tanulság, melyet az út végén könyvelhet el az illető, egy életre szól...

-
Thrawn
félisten
Jancsihuszár jó éjszakát kíván mindenkinek aki megérdemli!
Én is dőlök... -
Bash
őstag
válasz
Bubu79
üzenetére
Amikor venember83 válaszolt kb. azt gondoltam magamban, hogy Shut up! I'm trying to make him talk.

Asszem párszor leírtam már mennyire gyűlölöm a hideget, és örök nyárra vágyom, ezzel most új értelmet nyert.Kispiros!
A régi szép időkből: #497, #1143, #1900, #1902.
Csak jelzem, hogy ti még akkor sehol nem voltatok.
-
Racecam
nagyúr
Azt hiszem komolyan el kell gondolkodnom, hogy kimegyek Hozzád egy kicsit. hogy együtt pusztítsuk az a gyöngyöző hideg vizet. (A kedvedért még a vizet is megiszon, remélem értékeled az önfeláldozásom.) Tivet is áthívjuk majd és mesélünk Neked a régi szép időkről, amikor Te még gyermek voltál és ha már kellően kinosztalgiáztuk magunkat, elmegyünk oda, ahova csak szeretnéd.
u.i.: Ígérjük, vigyázunk a rendre!!

-
Bubu79
addikt
Fel a fejjel Pilótabárány

Semmi sem tart örökké - idővel minden, ami kínoz megoldódik.
El nem felejti persze az ember, de tovább tud lépni. Csak akarni kell
Ez a legnehezebb a dologban - beismerni, hogy van valami, amin muszáj átlépni - valami, amivel muszáj foglalkozni tevőlegesen, mert ha nem, akkor a szakadék felé viszi az embert...Emberek vagyunk - mind vágyunk a boldogságra. Hiszen elég kitekinteni az ablakon - itt a tavasz és ez az évszak nem szól másról, mint a megújulásról - valami olyasmiről, ami elkerülhetetlen. Valami olyasmiről, ami ami szükséges ahhoz, hogy ismét nyár lehessen, valami olyasmiről, ami segít abban, hogy minden a helyére kerülhessen.
Van úgy, hogy sokáig késik a tavasz - van úgy, hogy talán úgy érezzük sosem lesz tavasz.
Pedig elkerülhetetlen.
Lelkünk telének végét akkor élhetjük csak meg igazán, ha hajlandóak vagyunk ezt a telet minden jégkárával együtt magunk mögött hagyni... Kell, hogy azt tudjuk mondani: ennyi és nem több. Kell, hogy azt tudjuk mondani elég a télből. És elég az elmúlt nyárból...

-
-
Bubu79
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Nono - hagyjuk csak azokat a múlt csökevényei ügyosztályokat

Fura az ábrázatod - de jól sikerült, örülök, hogy meglett végül

Remélhetőleg otthonról írkálsz és nem gyűröd az igát éppen...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Halk zeneszó - csak a gép duruzsol mellettem és holmi gyöngyöző árpalét fogyasztok éppen. Kicsit szomorkás, kicsit letargikus hangulatban, de mégis felszabadultan és majdnem optimistán...
-
1010
őstag
baszki 30ezret érne a gépem ha bontóba adnám el

inkább eladom itt a ph-n darabokbnan
-
poffsoft
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
3/2...
ha jól emléxem...
-
bnss
veterán
válasz
venember83
üzenetére
3/3 (1)
Kolombusz kedvéért.

Az agyam eldobom...
-
VoDaFoNe
aktív tag
1/3
-
Thrawn
félisten
Na végre csönd van

-
bnss
veterán
Milyen hangja van alapjáraton a Grande Punto S2000-nek.

Csak a büdös media player ne állna meg két percenként...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hogy áll a tőzsde?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
na léptem..
-
Kazimír
őstag
Pont az a cél, hogy nevelődjön a jószág.. A nyers erőszak, a brutális gyilkolás nem vezet sehova. Meg kell tanítani az állatot, hogy árt az egészségének, ha közel repül hozzám.. vagy akárcsak megpillantom valahol, és jobban tenné, ha a szabadban élne a többi állathoz hasonlóan. Ezért vannak ilyen figyelmeztető jellegű dá-dá ütéseim első körben. Ezidáig a módszer zérus eredményt hozott, és általában szükség van a nagyobb ütésre is, melyet testfelépítésük már nem visel el maradandó elhalálozás nélkül..
-
ngabor2
nagyúr
no, asszem ma korán lefexek, hogy holnap időben kelni tudjak. jó éjszakát mindenkinek, aki megérdemli.
-
-
BlacKSouL
addikt
no híttak szigorúan lájtos, emlékezős sörözésre, tehát legkésőbb éjfélkor itthon vagyok.. pá
és jó puncivadászatot másnak is..
-
Neró
őstag
"S Edward király angol király vágtat fakó lován..."
Erről jut eszembe...[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)