Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Miért is?
Az a baj, hogy nekem csak marsupilamim van plüsben
-
Bubu79
addikt
Mi nem is nagyon próbáltuk fordítani, csak rongyosra hallgattuk az agyonmásolt kazettákat, amikhez hozzájutottunk

Mit össze küszködtünk, hogy a környéken fellelhető magnóállomány tagjait összekössük és átvegyük őket - nem beszélve arról, hogy igyekeztünk a "minőségre" menni, ezért a rendelkezésre álló technika csúcsával próbálkoztunk mindig operálni...

Az első kétkazettás magnóval rendelkező egyének voltak az istencsászárok, mert meg tudták oldani könnyedén a másolgatást, ami akkoriban még nyíltan vállalható volt, mert mindenki csinálta és a kutya sem törődött vele

-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Jajj ugyan már a plüss az nem az igazi
Nekem hús vér ember (de leginkább pasi
) kell hálótársnak, nem holmi plüssálatok.
Na jó, egy darabig még kibírom, de addig lehet rosszul alszom
Félreértés ne essék, nincs (még) pasihiányom (annyira).

poffsoft: te kérdezted a pónit ugye?
No
-Volt olajcsere: -már időszerű volt, kevés volt benne
-lengéscsillapítón babráltak valamit
-rezonátor
-önindítónak lehet nem volt baja, csak biztosítékhiba... Ezt még megtudakolom. -
Racecam
nagyúr
Öreg: Gondoltam.
Katica: Kiélte magát?

rarri: Azt ne mond, hogy ma is mész, Te szegény..

-
rarri
senior tag
válasz
Bubu79
üzenetére
Tényleg! Mentségemre legyen mondva, hogy már 5 éjszakát lenyomtam, és Bettikére is figyelek, meg még pár dologra egyszerre...

Bubu: mi annak idején százszor is végighallgattunk egy egy dalt, hogy valahogy le tudjuk fordítani a szövegeket, de igencsak kétséges volt a végeredmény...

-
Neró
őstag
Szép estét...
rarri: szia...
Bubu: szép estét papa...
Bon3ss: szép estét...
venember83: szép estét szia... -
Bubu79
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Iron Maiden? A Vas Szűz
Mellékattintott véletlenül, az a válasz nekem szólt 
Rarri: Sokáig a szám szövegében úgy értettem a "6-6-6, the number of the Beast"-et kimondva, hogy "Sex, success, the number of the Beast", de úgy ugye nem sok értelme van - bár ez sokáig nem túlzottan zavart, lévén orosz tagozatba jártam

Üdv Néró - remélem hagytál szénát Rárónak is, az istállóban

-
Racecam
nagyúr
No, kicsit dolgoztam.
Errefelé mi újság? Történt valami? -
Thrawn
félisten
Nem találom PazsitZ hörgős zenés flash videóját

-
Racecam
nagyúr
Jó estét Mindenkinek!

Rarri, puszi!

-
rarri
senior tag
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Szervezzed csak
Én tuti megyek
A f.sz fog otthon ülni... Élvezem az életem, ladadidadidadam
-
tildy
nagyúr
válasz
poffsoft
üzenetére
Rakott krumpli
De az itthoni még jobban nézett ki
Alvás: Nem annyira. Hozzá vagyok szokva, hogy a másikhoz bújva alszom el, és... Hogy mellettem alszik valaki. Anno párom ha véleteln felkelt éjszaka, igen hamar felébredtem én is, még akkor is, ha nem összebújva aludtunk, és persze mentem kereni hova tűnt.
-
bnss
veterán
Szép estét!

-
-
Bubu79
addikt
Nem értek a lovakhoz, Apám nyulakat tartott
Biztos van valami technikai magyarázata a dolognak - de sajnos sosem foglalkoztam annyit digitalizálással, hogy el tudjak mélyülni a szakma rejtelmeiben 
Annak idején pár kazettát én magam kíséreltem meg átmenteni az új korba és hosszú délutánokat töltöttem el a Sound Forge nevezetű szerkesztőprogival, de aztán türelem hiányában abbamaradt a projekt...
Egyszerűen kifeküdtem a zajszűréstől - az automata szűrést nem sikerült úgy belőnöm, hogy teljesen megfeleljen annak, amit elképzeltem, kézzel pedig egyenként végigmenni minden egyes számon...

-
tildy
nagyúr
-
Gabás
addikt
-
Thrawn
félisten
-
ToBeY
nagyúr
Hol találok gógyszerekről leírást, vagy valami info-t?Google 2 találatot dob ki rá,de egyik sem használható...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Mert erre van igény...
Meg a hülye matricázós-tuningolós-neonrakós-felcsicsázós ótvarokra...
Az Underground sorozat óta ha meghallom a Need for Speed nevet, hideglelésem van és sikítva menekülök...
És a legszebb, hogy az utcán is belebotlasz a kultúra eme remekeibe - persze ízlések és pofonok...Öregszem.
Szia Rarri

-
rarri
senior tag
Szép estét Mindenkinek!

Szia Tildy!

-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Bolondom:
Ápr 18-19:mozimaraton? Westend palace este 6 reggel 6közt 52 filmvetítés , 1990Ft-ért.Tbs, yeti: kedvenc kajám

Kicsit csodálkozom, hogy két hete még étvágyam sem volt, igaz ma nem kajáltam előtte, de ebből két tányérral betoltam
Szia Rarrilány!
-
tildy
nagyúr

-
7
addikt
Azt hiszem, valami gond lehet az egészségemmel, csak még nem tudom eldönteni, hogy a mentális, fiziológiai, vagy mindkét értelemben vettel.
Megkérdeztem magamtól egy hirtelen rosszulléttől vezérelve, hogy hány ingerem van, és egy egyszerű számnév helyett a rendkívül inkonzisztens "igen" választ adtam magamnak.

Pedig biztos, hogy nem olyan halat ebédeltem, mint amit az Airplane-ben ettek, főleg, hogy csirkecomb volt burgonyával.
-
poffsoft
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
wagy ifjú padavan-nak.....
-
1010
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
reapet erest vegyél és akkor ingyen lesz a net

-
7
addikt
-
Tim82
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ajánlom a mobilnetet.

különben is, Dell... az IBM/Lenovóval semmi ilyen probléma nem lenne...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
a kis kényelmes...

-
(Kolombusz)
veterán
Csak kéne venni egy wifi routert. Az ágyból már eléggé szakadozik a jel.
-
-
Josh
tag
válasz
venember83
üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek!

-
Bubu79
addikt
Csak pár eredeti angolul szóló gondolatot találtam Ray Kroc-tól:
" We provide food that customers love, day after day after day. People just want more of it."
" It's easy to have principles when you're rich. The important thing is to have principles when you're poor."
" If you work just for money, you'll never make it, but if you love what you're doing and you always put the customer first, success will be yours."
" We take the hamburger business more seriously than anyone else."
" Luck is a dividend of sweat. The more you sweat, the luckier you get."
De ezek közül egyik sem az, mégcsak nem is hasonlóak...

Közben látom Vénség már meglelte...
-
Josh
tag
Nem tudja valaki pontosan megmondani, hogy hogyan hangzik ez az idézet, amit Ray Kroc mondott, ő a McDonald's egyik főmuftija.
"Bánj jól a .... a többi megy magától."
Hogy hangzik ez egész pontosan?
Azt hiszem a Super Size Me c. film elején is elhangzik.
Valaki?

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Akkor a háttérvilágítás hőjét vetted
Vagy fogékony vagy az ezeoteriára 
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Persze - túl közel volt a kezed a CRT képcsövéhez, amit folyamatosan 25-27kV-os feszültséggel gerjesztenek belülről...

Persze... Beveszek két seduxent és kellően lelassulnak az élet folyamataim ahhoz, hogy amolyan Gyurcsók módra beszélve én is távgyógyíthassak...

-
Bubu79
addikt
-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
hiába gyártom itt a kifestőt...

#19304: mindez oké, én is így vagyok vele, de meg lehet ezt fogalmazni finomabban is. nem az Öregúr tehet arról, hogy rossz napod van.
-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Jó neked, ha te egy ilyen semmit sem jelentő képtől boldogan ugrándozol, én nem vagyok ilyen.

Bubu79!
Rend van, arra várok, hogy valaki jöjjön és gyökeresen felforgasson mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

(pótolnom kell Janihuszárt így hétvégén, meg hát VladimirR-nek is kell egy kis elfoglaltság