Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Ájemmel betörjük az arcukat. Sőt ahogy bolond beosztását nézem a végére még ő is odaér
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viccet félretéve, simán össze lehetne állni, múltkor is volt toborzás, aztán megmutatni, hogy lehet úgy is buszt vezetni, hogy a megállókban a piroshetes 2 ajtaja után nem konstans nulla az emberek előfordulási aránya, az első kettő között meg nem 100% a kitöltési tényező. Esetleg mindezt úgy is véghez lehet vinni, hogy nincs folyamatosan az arcodra írva, hogy "Rohadna beléd a lélek!" és eltekintesz ennek nem ritkán verbális manifesztálódásától is.
Részemről egy 4-6os villamost bevállalok
-
sekli
addikt
Holnap akkor mi lesz a bkv-val...? mar ha lesz egyaltalan...
-
Foglalt név
addikt
Csapjon fel a vasutas. Nekem nem ez a dolgom. Miért érzi úgy szinte mindenki ebben az országban, hogy az a megoldás, ha valami nem megy, akkor még belerugok kettőt. Komolyan, mint az ötéves gyerek, mikor be kell fizetnie a gazdálkodj okosanban ötven forintot, mert szemetelt az utcán és durciból széttépi a takarékbetétkönyveket.
Ha lenne idióta-vírus, gyógyír lenne mindenre. Legalábbis a túlnépesedést pikk-pakk megoldaná

-
I_Am
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
Derítsük már ki, aztán.....
A vdszsz elnökének amugy is olyan ütőképes feje van, irritál a nagy dagadt bumburnyák feje, meg a stilusa is. Nagy beképzelt parasztmajom.

-
Bash
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Csapjál fel taxisnak!

-
Bubu79
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
De most komolyan - melyik zártosztályról léptek meg?
-
I_Am
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
Hol lehet megütni ezeket?
-
Foglalt név
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Bubu79
üzenetére
óóóóóóó, ez mindig így szokott lenni!
sztorim?
Volt barátnőmék gépére felmászott a Blaster (gondolom sokan megkapták, ismerik), mondtam viszem penadrive-on a fixt, de csak másnap, erre elvitték egy "szakértőhöz" a gépet, az meg állítólag kikereste valami katalógusból a hibaüzit, és közlte velük a vindóze hamis, újra kell húzni...

Persze adatvesztés, stb megvolt - pedig csak egy fél megás fájlt kellett volna kivinnem és elindítani...

-
Bubu79
addikt
válasz
bbazsy
üzenetére
Azt hiszem 50-es és 100-as rollnikat kell készíteni, de arra készülj fel, hogy kezelési költséget számolnak fel rá ( ha jól rémlik, akkor az első 100-as rollni ingyenes, a többiért érménként 1Ft...
)Bolond: Főleg annyak fényében, hogy állítólag olyanok nézték meg, akik értenek hozzá... És a kóklernek kell rendbetennie...

-
bbazsy
őstag
postán az aprót hogy fogadják el, hányasával kell rollnizni, meg mivel?
van egy tetemes mennyiségű apró (5,10,20,50,100), be kéne vinnem...
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
venember83
üzenetére
mindenki elfelejtte h ma van vége a háromnapos szemináriumnak és hogy vizsga volt?

-
Ramius
őstag
Én safety car drukker vagyok

-
Bubu79
addikt
Jellemző...
Felhasználó panaszkodik, hogy kikapcsolgat a gépe. Meg hogy a szervizben már mindent kicseréltettek volna vele. Meg hogy a szaki, akihez szokta vinni már túl sokban van neki.
1,5 év után visszajön hozzám, hogy nézzem már meg a gépét, mert nagyon nem jó. Kikapcsolgat. Tápot cseréltek, igen. Nem, a kondik nem lehetnek, azt is nézték. Mégis kikapcsolgat.
De hogy nem tűnt fel egyik jóembernek sem, hogy szerencsétlen 1700MHz-es Socket 478-as Celeronnak nincsen megfelelő hűtése, mert a hűtő rögzítőkeretén az egyik fül letört, nem kicsit...
Igen, kikapcsolgat. Szerencsére. És nem jön ki a prociból a füst - mert hiszen anélkül nem megy, megmondták az okosok is már...

Üdv minden újonnan érkezettnek

-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Szia!
Meghallgattam a kedvenc számaidat, és örömmel láttam, hogy a Metallica is köztük van. Jó ízlésed van.
Érdekelne, hogy miről szól a harmadik szám.Kérlek írd le nekem. Köszönöm. 
Mindenkinek szép délutánt kívánok!
Most megyek Bettikével ki játszani, este jövök! 
-
VoDaFoNe
aktív tag
ahoj. élek
-
Neró
őstag
Oh sziasztok. Bocsi csak a másik gépen xp reinstal van.
Bubu: Szia -
nike_
addikt
Ejj, de jó..
Nemsokára meglesz a komplett konfigom. 
-
Tim82
félisten
válasz
Bubu79
üzenetére
semmi gond.
egyébként máris megbűvöltem, most csak annyi a gondom már, hogy zajos, de erre fel voltam készülve.a remek dolog, hogy ebbe bele tudok rakni egy plusz HDD-t... plusz PCI (!) kártyát... plusz PCMCIA kártyát... így már szükség esetén tényleg "asztali" a gépem, amire azért otthoni használatnál szükségem is van.

-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Hallgatok mint a sír, amiről itt most több szó is esett.
Tim: Ez az egyelőre azért elég bíztatóan hangzott.

-
Tim82
félisten
válasz
Bubu79
üzenetére
nem, egy régebbi IBM subnotesszel (X20 - remek kis utazós/filmnézős/netezős/azonnali fényképáttöltős második gép), ill. csere volt. ha a dokkolóval is minden rendben lesz, akkor nagyon is megérte a biznisz. (PDA-m is van (egy nagyon régi Dell), de már egy ideje nem használom.
)az első kérdésre meg nem a válasz. egyelőre.

mod: nem fogok azért szétverni egy dokkolót, mert a rajta lévő PCMCIA-csati most épp nem működik (amikor kipróbáltuk, ment, tehát még nem rakhattam össze teljesen jól itthon, ez lehet a hiba).

-
Tim82
félisten
válasz
Bubu79
üzenetére
ne vonulj vissza, szükségünk van jogvédőre.

tök más téma: hehe, mától van jobb kislaposom, mint Bolondék eee-i!

kár, hogy a dokkoló, ami van hozzá, még nem teljesen engedelmeskedik az akaratomnak...
(de meg fogom győzni, hogy resistance is futile
)meg még egyéb dolognak is van okom örülni, de az hosszú lenne, meg más topikba való, ahonnan bannoltam magam

-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Majd megtudod, ha személyesen találkozunk.

-
bolondember
MODERÁTOR
-
Bubu79
addikt
Srácok baromi rossz nézni, ahogyan piszkáljátok egymást...
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Szerintem csupán arra célzott, hogy mindennek megvan a maga ideje.
Egyébként szerintem is a nem elmondás kvázi hazugság. -
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Nem.
Nem elhallgatás, de tudni kell, hogy mikor, mit nem mondunk ki.
-
venember83
nagyúr
Eszembe jutott valami. Mi lenne, ha a városban, ahol eltemetik, a Columbine-i áldozatok szülei elmennének és tüntetnének az NRA és ezen szervezet célkitűzései ellen. Mindezt temetése előtt vagy után pár nappal. Mekkora pofátlanság lenne, igaz?
Szerencsére ennél civilizáltabbak az emberek. Kósza gondolat volt, lehet nem kellett volna leírnom. -
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Az odáig rendben van, hogy csakis az igazat, de miért pont akkor a rosszat?
Én nem járok temetésre, de sajnos, volt már akiről ilyen formán is meg kellet emlékeznem. De valahogy nekem ilyenkor, legyen szó bárkiről is, csak a szép, vagy esetleg vidám emlékeim jutnak eszembe. Sőt, még ha nem is voltunk jó viszonyban, én a magam részéről legkésőbb ebben a helyzetben mindent meg tudok bocsátani. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
1-én se szeretném, h csak jót mondjanak rólam - CSAKIS az igazat.
2-meghalni se szeretnék, ha lehet választani. Legalábbis egyelőre.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Érdekes volt németül hallani
És maga a film is érdekes a gondolataival... 
-
Bash
őstag
Ennyi rossz hír után most már jöhetne valami bíztató is mára.
-
venember83
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
HI!
nra-nal fejem dugoma homokba es csak szineszkent akrk emlekzni Ra:- (
udv
neduddki
-
Neró
őstag
Szép napot...Sziasztok.
-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
HI!
egyet tok ertni Vled:- (
udv
neduddki
-
válasz
venember83
üzenetére
Az ördögről meg nem lehet túl sok jót mondani.
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Dehogy volt "leteremtés", csak magánvélemény.
Én pedig azt szeretném, ha rólam jót mondanának és igyekszem így is élni.
Pesze, nem sikerül, nem is sikerülhet. De azért törekszem rá.
A rosszakat pedig tartsák meg másnapra, hogy akkor is legyen miről beszélni. -
venember83
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Finom leteremtés volt ez részedről felém is. Értem. Igazad is van. Csak nehéz bizonyos dolgokat megemészteni.
bolondember: Ezt is értem. Megjegyzem nem szeretném, ha halálom napján mindenki csak jót mondana rólam. Mert az nem igaz. Nem vagyok szent s nem is akarok az lenni.
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
nem akartam lehúzni szegény C. H.-t (may the eternal light shine upon him), csak inkább félig komolyan megjegyeztem azért ezt is. szóval, háppersze, hogy értem. jó színész volt.

mod: bocs, általában nem szoktam egyetérteni a "halottakról vagy jót, vagy semmit" elvvel. lehet, hogy ez tapintatlanság, amiért ne haragudjatok.
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Én értem. Nem véletlenül nem kevertem ide ezeket a dolgokat.
Főleg nem a halála napján. -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Biográfia: [link] - a végén olvasható jópár gondolat is Tőle

Béke poraira, nagy színész volt.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
és még Tim-nek is:
ezzel én sem értettem egyet, SŐT!
De ez sajnos/szerencsére nem von le semmit a szinészi kvalitásaiból...
Ez olyan, h számomra az öt legjobb színész Jack Nicholson - de a "csélcsapságával" én sem értek egyet, mégis...
Nem tudom értitek-e, mire gondolok...
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
a legjobb alakítása azért a Kóla, puska, sült krumpliban volt

mod: Vénember ugyanazt írta le, amit én akartam

-
neduddki
nagyúr
-
bnss
veterán
Ez a nap is jól indul...

-
-
Tim82
félisten
néha leülök belenézni, de nem ragad meg: szvsz a régi, általam tisztelt versenyző-egyéniségek (igen, Tildy, Mansell is!
) hiányoznak belőle, túlzottan tech-sport lett - a s*gg alá raknak egy jó autót, aztán nem az dönt már igazán, ki mennyire jó versenyző...szigorúan szvsz, nem flame-nek szánom - érthető okokból nem is megyek F1-topikba vele.
jah, és nekem Prost volt a nagy kedvenc - nem drukkoltam Sennának, csak úgy gondolom, nagy versenyző veszett oda vele...

-
Racecam
nagyúr
válasz
Devid_81
üzenetére
Évi 144 óráig elrendelhető túlóra, ami 200 óráig emelkedhet ha 144 óra felett írásban vállalod. Ajándéknapok nincsenek.
De a legtöbb esetben az a legjobb, ha befogod. vagy továbbállsz.u.i.: Munkavállalói jogok.
-
Tim82
félisten
ehhh... ti még nézitek a Forma 1-et?

én Senna halála óta nem...

-
venember83
nagyúr
Majdnem megírtam két választ, aztán rájöttem, hogy értelme sincs, illetve nem is vicces, akkor meg minek?
-
Bubu79
addikt
válasz
Thrawn
üzenetére
Nem szeretem a roncsderbit sajna - utálnék összetört bömöst látni...
Mintha az új szabályok cseppet kibabráltak volna a pilótákkal - lehet, hogy most fog csak igazán fényderülni arra, hogy ki tud igazán vezetni?

No de elég ebből - megvan a maga topikja

venember83: Ne kímélj minket - add ki Magadból ami piszkál

-
Devid_81
félisten
Esetleg volna valakinek tippje arra , hogy egy heti 40 órábol álló munkahéttel milyen viszonyba vannak a szombati (főnök által kötelező munkanap ami nincs díjjazva) napok?
Tehát túlóra,vagy csak alanyi jogon fogjam be a számat és örüljek egy semmitérő fizetésnek és a kötelező szombatoknak?!
Munkabér, munka ügy topik esetleg itt a PH-n?Csak én nem találom?
-
1010
őstag
jó reggelt
készül a céklatorta
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Helyenként mintha cseppet feminin vonásokat véltem volna felfedezni a megjelenésén a szakállka ellenére is, de ezt megoldottam azzal, hogy másik böngésző ablakot vettem elő

Lefizettek volna? Ezt kikérem magamnak - nekem kellett kifizetnem a gépet

Thrawn: Üdv

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
nedugdki viszont bátor volt, geopárdhoz méltón. Különben kétlem, hogy eddig bárki is széttépetett volna az F1 topikban. De tempban előfordul.

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Nyugi, engem sem téptek szét (vagy csak nem mernek
)Egyébként jó reggelt, jó floodolást!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Csak most Formula 1, egyelőre.
Nemsokára meglesz a komplett konfigom.

Uhh