Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
a teaerdő találkák jók... csak kicsik, és gyakorlatilag ugyan azok az emberek vannak ott. nagy előnye, hogy ők alaposan megismerik egymást. viszont egy nagyobb városban egy nagyobb, több hete szervezett tali, vagy egy országos tábor, vagy éttermi összejövetel... az más.
ezt írtam. gyakorlatilag az, amit te is mondassz.
a ritkaságról meg annyit, hogy tavaly jó közelítéssel nem volt olyan hónapom, hogy 1-2 nagyobb (10-nél több fővel zajló) helyi, vagy országos összejövetelen ne lettem volna jelen. sok ilyenen szervezőként, vagy legalábbis segítőként. és amikor látom, hogy a barátaim jól érzik egy ilyenen magukat, az engem feltölt. emiatt szeretem csinálni. persze, voltak aprótalik is, hogy 3-4-5 emberke elment sörözni, aztán teszkó-túra, annak is megvan a hangulata. legalább annyira, mint a teataliknak, amiken igyekeztem, és igyekezni fogok én is részt venni, ha tehetem.
apropó, május-júniusra nem akar valaki országos talit szervezni?

Gambit: ez is egy meglátás, és valszeg igaz is. egy ilyen népes fórumban viszont nehéz észrevenni, hogy ki az, aki csak beesett, ki az, aki talán szeretne tag lenni, és ki az, aki lassan beilleszkedik, vagy formál. mindenki volt újonc. én is. kaptm hideget és meleget egyaránt. ha tudtam segíteni, örültem. aztán rátaláltam a közösségre, és egyre inkább tagja akartam lenni, ezért egyre inkább tenni is akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest