Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem értek a lovakhoz
- Apám nyulakat tartott

Nem vagyok bringa expert - a Caprine is csakis és kizárólag azért lett, mert masszívabbnak tűnt, mint a többi keró a boltban ( mindig is vastag csontozatú voltam
), valamint mert reméltem, hogy nem véletlenül drágább, mint a többi bringa, amit nézegettem.Tulajdonképpen nem csalódtam, mert a városi tankcsapdák közepette jó szolgálatot tett az egyszerű lengéscsillapító "rendszer", ami a gépen van. 5 éves a jószág és centírozáson kívül más gondom nem volt vele - bár lassan egy éve nem is ültem rajta

Vénség: a csúcs, amit bringával mentem ( macskaszem kompóterrel mérve
) az 60km/h volt - erős halálfélelmem volt, majdnem letörtem a fékkarokat és alig vártam, hogy a lejtő végére érjek - mindezt egy kanyarodó aszfaltozott úton, ami a Dunapart felé visz le ( nem a saját bringámmal, mert azt a hátsó rugós tag miatt nem lehet annyira megtekerni berugózik és elvész a befektetett lábmunka
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HBO Max
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Anime filmek és sorozatok
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Autószerelők, autószerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- Apám nyulakat tartott

), valamint mert reméltem, hogy nem véletlenül drágább, mint a többi bringa, amit nézegettem.