Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Jó éjt lelket boncolgatók, zenét hallgatók és dalszöveg idézők!
-
neduddki
nagyúr
HI!
Valoszinuleg lila kodoid nicns roal kik voltak ezert engedd ezt meg neekm:
A bohóc fehérre festett arccal az élet színpadán,
Mint kiderült, már én vagyok, szerepeket játszom.
Tükörből súg egy másik én, fogatlan ínyű hasonmás,
Suttog rekedten, vagy dühödten makog a bohóc.Erato
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
HI!
Ezzel en is egyertek
udv
neduddki
-
rarri
senior tag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Szép álmokat kicsim.
Farkas: sajnálom ha így érzed. Remélem egyszer megváltozik a véleményed.
Nedukki::
" Titkok, izzó fantázia, megnyíló színes orchídea.
Mérges sötét vad világ, elsüllyedt sosem volt világ.
Nincs menekvés egy életen át...
Élsz a világ tetején, sötét gondok legmélyén,
Rádtalál akárki vagy, a szerelem vak..."
/OSSIAN/
Race: hol vagy?
-
Sipi
addikt
1. szín
Főhős vak, mert vakká vált. Sorsa kezéből pottyanék, élete szarfos hulladék, ő csak megy tovább, tovább - szakadék!2. szín
Főhős lát, túlontúl is. Vadul gusztál, vadja gusztus dolga, kólával elmegy, majd vele, a végén nélküle.A kettő nem ugyanaz.

(És igen: időnként a többi nem számít.)El is feledtem, hogy te is, jányom, metállédi. Jeeeee! Be is rakok valami nyugtató reszelést.
Sipi
-
neduddki
nagyúr
HI!
Feertesek elkergulese vegett ezeket csak a fellheto kazettakrol jegyesztem le meg a 90es evek kozepen a 80as evekben l.retezo es falunk es kornyueken rajongva szerettt Erato egyutes szamaibol, dajnos a hozzavalo znet ne tm igy praentlani fletek mod: inkabb :- ( kihuzva: :- )))
udv
neduddki
p.s. es valoban egyterk a szovegeket szepen lehet koveni mi honnan, de aki ott volt akkor aqzokna ez mast jelent;- )
mod: es az sem bisztos hogy valobanigy szoltak, csak igy hallotam az agyin masolt es agyonhallgaott szalagokrol
-
Sipi
addikt
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Olyankor is látok a belső szememmel.
És ne gyere hétkor, mert akkor semmit sem fogsz aludni.nemtomki: őskőkori vágyat éreztem, hogy saját zsengéimet én is beírjam ide, de abból csak péniszmutogató verseny lenne. Első blikkre nem tudom eldönteni, kinek a versei borzalmasabbak.

Sipi
-
TexT-BoY
addikt
elég ha leveszed a szemüveget
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
rarri, én is igy gondolom. Még csak azt se mondom hogy ebben reménykedek. Ha a továbbiakban valami irdatlan nagy hazugságban akar élni akkor tegye, tudja jól hogy volt egy másik ut, ami kicsit rögösebb de boldogabb lehetett volna

Mindenki: mentem aludni további kellemes OT.t reggel 7kor jövök---> mert fent kell lennem a kocsog szerelo miatt, aki mindig hagy egy kicsit masnap reggelre

-
rarri
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Ezt miből gondolod?
Text BoY: ha így van, ahogy írod, akkor biztos téged választ.
Nedukki: most vagy nagyon cinikus vagy, vagy nagyon romantikus. Vagy skizofrén.
Sipi: azzal nincs baj, ha szeretsz vak lenni, csak nem kifizetődő, mert hamis reményeket táplálsz , és nagyon fájni fog, mert a vége tuti csalódás. Vagy addíg is jó, és a többi nem számít?
" Kezedben van a sorsod, az utat önmagad választod.
Drágakő fenn a fényben, hamis gyöngy lent a szemétben"
/OSSIAN/ -
Sipi
addikt
Nem tudom, hol van, de örülök, hogy ilyen sűrűn beszélsz velem egyéjszakás kalandokról.

(Egyetértek, bár eddig mindig sikerült tisztánom, mi a helyzet. Ez esetben is én vagyok a disznó, aki ellopta a leány cukormázas álmát?)
Időnként én is szeretek vak lenni.
nemtomki: szípen köszönöm, hog a sok magasröptű téeszcse közé _csak_nekem_ sikerült alkoholizáló nótát vegyíteni.

Sipi
-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
HI!
Vágyaim tündérmesék, már jól tudom,
Nem vagyok dúsgazdag királyfi fehér lovon,
És nem vagyok óriás sem, hát tőlem ne félj,
Fogd meg a két kezem és mesélj!Erato
udv
neduddki
-
rarri
senior tag
Amúgy a lányok szeretik belemagyarázni még az egyéjszakás egyértelmű sexbe is, hogy ott voltak érzelmek. Pedig jó esetben csak vágyak, rossz esetben pedig csak egymás használása /kihasználása/ van. Bár van olyan eset, ahol a fiú gondolja ugyanezt, pedig csak egy eszköz volt. Sajnos ez az igazság. Csak néha szeret az ember vak lenni...
Nem ezt akartam. Text Boynak írtam, az hol van? -
neduddki
nagyúr
válasz
TexT-BoY
üzenetére
HI!
Hunyd le a szemed és álmodj szép világot!
Tiéd lehet minden, amit csak kívánsz.
Hunyd le a szemed, én itt vagyok veled,
Ha úgy érzed, elhagy a remény,
Ha túl nagy a hited, ó tárd ki a szíved,
Míg szétárad benned a fény, vonul a fény!Erato
udv
neduddki
p.s. felretesek elkergulese vegett ez is en jegyeszte papirra vagy 13 eve:- )
-
rarri
senior tag
Amúgy a lányok szeretik belemagyarázni még az egyéjszakás egyértelmű sexbe is, hogy ott voltak érzelmek. Pedig jó esetben csak vágyak, rossz esetben pedig csak egymás használása /kihasználása/ van. Bár van olyan eset, ahol a fiú gondolja ugyanezt, pedig csak egy eszköz volt. Sajnos ez az igazság. Csak néha szeret az ember vak lenni...
-
TexT-BoY
addikt
az volt az érdekes hogy nem éreztem rá készetést hogy ennél több legyen. Ugy ölelt ahogy eddig eggyetlen lány sem, és erre mondta azt még a csok elött hogy ez roszabb mint bármi más, mert olyat érez ő is amit senki másnál. Pedig ott a srác. Nagyon remélem hogy nem lesz ott a srác és ezt az érzést választja.
-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
HI!
Szerlem reggel
Szerelmdelben
Szerelm esteES MEG MINDOIG CSOPOG AZ A QVA CSAP!!!!
udv
neduddki
-
rarri
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
Az mindegy , hol csókolta meg. Az érzés számít, amiből kialakul a vágy, amiből a szándék. Ha én úgy érzem, akkor mindegy hol csókolnak meg, akkor is akarom, ha meg nincs meg az érzés, akkor csókolgathat bárhol, legfeljebb kipipálhatok egy orgazmust.
Farkas: akkor az nem szeretet,szerelem...
Race: mit kell felraknom?
-
Sipi
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Tutira nem, mert azokon a talikon nem voltam, amin meg igen, nincs róla kép.
Tippre kopasz és szemüveges vagyok, csak fel lehet ismerni a sok jóképű dúslovag között.Szia, beszédhibás barátom.

Nemtom. Illetve tom, de nem mondom, mert sokan olvassák.
Mod2: a látás azért túlzás, hacsak tényleg SuperTuxnak látsz in reality is.

Sipi
-
TexT-BoY
addikt
bonyolult

szoval a srác szerelmet vallot neki, a csaj pedig ugy gondolta hogy egyfelöl az előző kapcsolata nem volt fényes másfelöl a srác nagyon pedálozott és addig addig "akarta" a dolgot, amig össze nem jött, de elmondása szerint soha nem volt igazi fellángolás benne. Csak együtt voltak és szerette, de nem volt olyan szerelmes mint amit most érez elvileg irántam?!
londember ne köss bele a helyesirásba légyszi
Ha nem leszek szétzuhanva és nem hajnali 1 óra lesz akkor igérem hogy nem irom le többet helytelenül. -
Tim82
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
nem tudom, minek tépem a számat...

jó éjt!
-
rarri
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Racet felismerném, Tbs-t felismertem, Tim-et is, Sipit nem ismerem.
Text Boy: ez elég zavaros. Mi az hogy fejben szerette?
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Mindjárt beteszem a képed, csak szórakozzál még.

-
TexT-BoY
addikt
Nem az lett a vége. De remélem sikerül elterlni a dolgokat abszolut a szivünk irányába, aztán ha minden sikerül majd mindenki megbékél.

azt mondta hogy még nemtud elvonatkoztatni a sráctol de a legfőbb külömség hogy a srácot fejben szerette és nagyon akarta szivben is. Engem pedig nagyon szeret szivben és fejben kell még alakitania. Szrintem utobbi kisebb komprummisszum, de erre neki kell rájönnie
. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
neduddki
üzenetére
hát, kiindulva Szövegsrác zsenge korából - inkább a "kézenfogva járjatok és legyetek szerelmesek" inkább a követendő, de akár azt is...

egy kis csemege:
A tűzoltóparancsnok beballag a laktanyába, kér egy kávét, kényelmesen rágyújt, majd megszólal:
-Na, szedelődzködjünk fiúk! Ég az APEH!

-
rarri
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
A teaerdő találkákban a múltkor még te is beraktad a linket. Majdnem mindenkit beazonosítottam, csak téged nem biztosra.
-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
HI!
Ez mso temberi nyelver leforditva szt jeltni hogy Dugd+!!!???:- )))
udv
neduddki
-
rarri
senior tag
válasz
Lortech
üzenetére
Köszönöm, időközben sikerült, Race segített.

Text Boy: én egész életemben a szívemre hallgattam, és vállaltam a következményeit. Remélem te is ezt teszed, és vállalod ezek következményeit . Az észre szerintem az üzleti életben, és néhány más területen kell hallgatni, de az érzések a szívre tartoznak...
-
TexT-BoY
addikt
a harag jogos. Folytatás? nemtudom majd elválik. Tegnap amikor a lánynál voltam teljesen olyan érzésem volt hogy menni fog, kitdok lépni az életükböl mert ki kell lépjek. De amikor zokogva mondta hogy nem fog megváltozni a srác és ez nagyon zavarja akkor már nemtdutam mit akarok. Most sem tudom
. A szivem fog dönteni minden esetre. Tudom ésszel kéne élni , de nem érdekel már. Eleget éltem ésszel... (nem azért mert már nem fogok tudni máskor, hanem mert jo a valtozatosság, és kiváncsi vagyok ebböl mi sül ki). -
neduddki
nagyúr
-
rarri
senior tag
Köszi.
Text Boy: nem kellett volna szerintem hogy ez az egész megtörténjen. Jogos a barátod haragja. Fiatal vagy, és a szívedre /vagy a vágyaidra / hallgattál. Mi lesz a folytatás? Az eszed vagy a szíved fog dönteni? Vagy a vágyad?
Tiv: Szia!
Farkas: megpróbáltalak megkeresni a képen. Neked lóg fülhallgató a nyakadban?
Race: segíthetek valamiben?
-
tiv83us
veterán
Tegnap farkuknal lettek kapva a netesek ,azota complimentary vonalas telefon 10mb/s net es tiv61 is back. About time.
mod: Orulok hogy engem is ilyen szeretettel fogadtok vissza

-
tiv83us
veterán
Where the fuck is tiv61?!
-
TexT-BoY
addikt
Nőügyes topic vége fele láthatod. Összefoglalva:
-Pár hete mondtam az akkor még legjobb barátomnak hitt srácnak hogy ugyérzem hogy szerelmes vagyok a nőjébe. De vélhetően ez csak azért van mert mostanába sok volt a kudarc és az ő nője aki egyben osztálytárs és barát is egyben, mindig melettem volt.
-Aztán Kedden elhivott a csaj zugloba mert ment papirokért, elkisértem egész végig hülyén viselkedtünk. Hazafele megkrédezte hogy miért kerülöm a tekintetét? Mondtam hogy csak. Haggyuk. Persze bevágta a durcit. Hazaérve MSN, ujra kérdeztett és elmondtam
" azért nem nézek a szemeidbe mert tudom hogy szerelmes leszek és ezt nem akarom" meg volt még pár ilyen mondat. Ettöl a csaj megzakkant.
-Szerdán egész nap engem nézett, nemtudott nem felém fordulni, ez azért érdekes mert ő az első padban én pedig az utolsóban ülök. Aztán kérte hogy csütörtökön menjek fel, és még este msnen beszéltümnk.
-CSütörtök nappal suliba nem beszélgettünk, közben az smsekkel megtelt a telefonom
dde én nem irtam mert gyülölöm az sms-t, aztán az utolsó ora elött megbeszéltük hogy suli elött és megyünk együtt haza. Aztán igyis lett, kb 1km a busz, eztt az 1km-et néma csednbe full szánalmasan lesétáltuk. Aztán a csajnál elkezdtünk beszélgetni, végül elsült egy csok 2 csok száz csók, és este 7 után indultam el onnan. Persze a srác levágta mert a csaj is és én is mindig aktivak vagyunk csütörtök délután... szóval lebuktunk de amugy nagyon jó volt és tudom hogy a lány is élvezte. De akkor még azon voltam hogy ők legyen ujra egypár mert a srácot a barátomnak tartottam és a lánnyal pedig tudtam hogy tudunk enélkül érni, könyebben mint ezzel. Este öröm és bodogtá hogy örül és holnap a nyakába ugrik és minden jólesz.
- Ma Sajnos nem lett minden tökéletes, a srác közölte egy közös barátunkkal hogy én soha nem voltam a barátja és nem is leszek, mert hát nemistudom minektart. A csaj kissé szenvedett hogy nem beszélgettünk, közben irt reggel délbe este sms-t vagyis délelött vagy 4et. Az utolsóba az volt hogy "most olyat teszek ami nekem nem annyira jó, de neked és a norbinak az és ez a fontos, téged ölelnélek , de őt fogom megprobálom azt érezni amit tegnap este a korláton". Persze elvették az angolorán a telom, örültem
.
-az utolso adalék egy sms beszégetés volt, ahol kifejtette hogy a barátja ma végleg szakitott vele, és hogy nem tud sok mindentöl elszakadni amitől a mi kapcsoaltunk lehetetlenné válik... -
-
Kazimír
őstag
Minek kellene figyelnem bárkit is? Beépített kémeim küldik a jelentéseket..Egyébként rövidre vágott, félrecsúszott piros nyakkendő is lehetne, de ahhoz már igen fejlett fantázia kell. Maradjunk az eredeti verziónál
Racecam: Én is ACDSee-t használok. A Pro az mivel tud többet?
-
Bubu79
addikt
Jó éjszakát OFF topik népe - elmegyek barikat számlálni, mert hajnalban még azelőtt kelhetek, hogy a hajnal hasadás zaja keltene

-
rarri
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Minden képemen bandzsítok egy kicsit, amikor közeli kép készül rólam,amúgy abszolút nem. .A wiw-es képemen például nem így áll a szemem.
Amúgy kontaktlencsét hordok. 
Tim: mire gondolsz? Nem értem. -
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Semmi szükség rá. Nem látni, érezni kell.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Hát nyalogasd, ha gondolod

Kazimír: biztos vagy abban, hogy nem csak azóta nyújtogatja a nyelvét, mióta észrevette, hogy figyeled?

Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)