- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nagy bemutatóra készül az Oppo
- Szaporodik és sokasodik a One UI 8.5
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rég várt frissítést kap az Android tárcsázója
-
600 - 501
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
Hány perces egy menet? Fogadásokat lehet még kötni?

-
neduddki
nagyúr
-
Bash
őstag
-
I_Am
veterán
Zéró?

8000 postig én csak a szakmai részen tevékenykedtem.

Csinálhatnál egy statisztikát róla, hogy ezek az arányok időben hogyan alakultak, ha már kötözködsz.

-
Bash
őstag
-
hoffman_
nagyúr
-
(Kolombusz)
veterán
Nem tudjátok, hogy ehhez hasonló mixeket honnan lehet beszerezni? Nagyobb magyar torrent oldalakon néztem, de nem találtam.
Ezek pedig finoman szólva sem túl élvezhető minőségűek.
-
I_Am
veterán
-
Kazimír
őstag
-
hoffman_
nagyúr
Tengnap tettem egy kijelentést,miszerint nyomon fogom követni eme topic sorsát és alkalmanként beszállni,mivel nagyon elnyerte a tetszésem
De ez jóformán lehetetlen,nemrég jöttem suliból és az utolsó 1xx hozzászólás röpke 12-14óra keletkezett,amennyit aludtam meg suliban voltam...A kötelező az egész éves kötelezőim összeadva sem jelentenek ennyi írott anyagot 
-
tbs
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
Bash
őstag
-
frame>24
addikt
-
Kazimír
őstag
-
tbs
addikt
1-nem gurulsz.
2-mézes krémes musthave, instantget

1:

2.
és early adopterként is élvezhető.Nabazz... Jubal Early... Meg kell néznem este ismét a HD verziót. (Barnakuty ->
) -
frame>24
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Racecam
nagyúr
Nem, melyik modi van jobb viszonban Panther-el, mert arról hamarabb lekerül a ban.

-
venember83
nagyúr
Szerintem nyithatunk róla vitát, legalább pörög a topic.

Az egy értelmes megoldás lenne, ha mindegy kitől származik egy jó bemondás az adott OT-n belül, vagy utalás a legtöbbet tárgyalt témára (sex, kaja kilőve
) akkor esetleg azt lehetne javasolni alcímnek. Végül a modik döntenek, de az ő esetleges javaslatuk nem élvezne előnyt. és persze az alcímnek valami elgondolkodtató dolognak is kellene lennie, nem csak egy egyszerű dolognak.
(Mondjuk a pin@ is eléggé elgondolkodtató, mégsem javasolnám...
)Ne pörögjön. Alvadjon. Akkor hátha újra 1% fölé kerül a gazdasági fejlődés.
-
Kazimír
őstag
Akinek a táplálkozás csak energiapótlás, annak ennyi. Az ne is egyen mást, csak tablettákat és kivonatokat.
Az étkezés élmény is, melyben 4 érzékelési módot is igénybe veszünk. Nekem ez a gondolat jobban tetszik
-
tbs
addikt

Az egy értelmes megoldás lenne, ha mindegy kitől származik egy jó bemondás az adott OT-n belül, vagy utalás a legtöbbet tárgyalt témára (sex, kaja kilőve
) akkor esetleg azt lehetne javasolni alcímnek. Végül a modik döntenek, de az ő esetleges javaslatuk nem élvezne előnyt. és persze az alcímnek valami elgondolkodtató dolognak is kellene lennie, nem csak egy egyszerű dolognak.
)Ez jó. És akkor majd előkerülnek azok a kérdések, hogy melyik modi a magasabb, erősebb, stb...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#577, Yetike: Bocs
, kicsit puhítottam...
Jó utat, jó szórakozást..! (Egyelőre... Imádom, hogy pontosan fogalmazol...
) -
7
addikt
-
brownus
veterán
-
Racecam
nagyúr

) -
I_Am
veterán
-
tbs
addikt
-
tildy
nagyúr
KEll? Azt akarod, hogy mégjobban elguruljak?
-
PazsitZ
addikt
Ezt újra beteszem, mert elsikkad...
"Erről eszembe jutott egy mondás...
Egyébként én nem lennék ellene, de először azt kellene eldönteni, hogy belemenjünk-e ebbe az alcímadós utcába, mert egyrészt erről szólna a topic nagyrésze, másrészt mindig lennének elégedetlenek, ne adj Isten sértődöttek.
Másrészt, ha igen, akkor hogyan döntjük el, hogy melyik a jó, népszavazással?
"I_Am: Jól van, ne morogj, igazad van.
(De mit csináljak, ha nem tetszett...
)Csak retorikus kérdés akart lenni

Amúgy sincs demokrácia

Igazából jól is van így, hogy mi nem szólhatunk bele, aból tényleg csak viták lennének.
De más szempontból viszont nem rssz ha van valami alcím... -
7
addikt
Én most inkább Ági ajkaira fogok rácuppanni. Illetve ~5 óra múlva. Nekem az lesz elég

-
frame>24
addikt
Szent-Györgyi Albert mondta régebben, hogy nem árt tudni, a kaja tkp. nem más, mint egy C-lánc, ami hordozza a H-eket, hogy azok végül az O-re kerüljenek energia felszabadulása közben a termin. oxidációban.

-
bolondember
MODERÁTOR
dehogyis.
rossz úton jársz.
Fini mézes krémest kell bekapni!
Sokat! 
-
7
addikt
-
Racecam
nagyúr
Ezt újra beteszem, mert elsikkad...
"Erről eszembe jutott egy mondás...
Egyébként én nem lennék ellene, de először azt kellene eldönteni, hogy belemenjünk-e ebbe az alcímadós utcába, mert egyrészt erről szólna a topic nagyrésze, másrészt mindig lennének elégedetlenek, ne adj Isten sértődöttek.
"I_Am: Jól van, ne morogj, igazad van.
(De mit csináljak, ha nem tetszett...
) -
Bash
őstag
Miért, csak Neked lehet alcímet osztogatni?

PazsitZ: Erről eszembe jutott egy mondás...
Mindig is azt mondtam, hogy ne legyen.
-
I_Am
veterán
Jobbnak tűnik?
1000 szó az hány karakter is? Számold át újra kérlek aztán mond, hogy jobb.

-
I_Am
veterán

Nem, csak megfigyeltem, hogy ha én osztom ki, akkor rögtön valaki "felülbírálja".
Szerintem az előző totyik utolsó hozzászólása, ami ennek megalapozta az első pár hozzászólását pont jó volt totyikcímnek.
De mindegy, csak megkérdeztem.
-
tbs
addikt
Legyen 20, és akkor jófej is vagy, máskor is tüled kérik.
Terjesztik a híred.#561:
Hányszor mondtam ezt eddig..! (
)I_am: Neneneneneeee..!

#561: Kabbe. Gyenge kifogás.

-
tildy
nagyúr
Szokásos okosságom: próba más (biztosan jó) táppal?
VoDa: Javaslom inkább örülj a plusz 5 pontnak s ne mérgelődj, túl korán kezded, lesz még elég időd mérgelődni. Semmin sem fog változtatni, ugyanakkor ideges leszel tőle s esetleg még jó kedved is elillan a nagy idegeskedésben.

No ez még nem volt.
Próba cseresznye.Valahonnét tápot kell szereznem.
tbs: Hm, párszor.
De nincs csere tápom
Nincs pcios csodakártya amit be tudnék rakni az agp helyére.
Egyedül egy régebbi 9200as radeon van.Hm mit is kell bekapni? Ja a yeti féle rétest.
-
Racecam
nagyúr

-
PazsitZ
addikt
Google a barátod [link] [link] [link]
Ezen linkeken pl. 1,5 ft - 2,6ft/karakter árakkal fordítanak.(#560) Racecam: Nem csak neki. De az az igazi kérdés, hogy nekünk miért nem?
-
7
addikt
Az ~30ezer Ft-ot jelentene alig pár óra munkáért? Hm, kicsit drágállom (bár én kapnám a pénzt, ennyit nem lenne pofám elkérni)
@Rexpect: Köszi, ez már mindjárt jobbnak tűnik.

@PazsitZ: Szégyellem magam, eszembe sem jutott guglizni. Köszi neked is
-
RexpecT
addikt
-
bandus
veterán
-
I_Am
veterán
Miért kapott új alcímet a totyik?
Miért nem volt jó a milyen nap van ma?
szerk: Jetixke
30 Ft/szó az átlagos ár, információim szerint.
-
7
addikt
Kérdés: van egy lap, aminek le kellene fordítanom a tartalmát pénzért. Marha kevés az anyag, alig 1000 szó. Ezért kb. mennyi a reális összeg, amit elkérhetnék?

-
bandus
veterán
-
PazsitZ
addikt
-
7
addikt
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
Kazimír
őstag
-
tope
addikt
-
7
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Kazimír
őstag
-
Racecam
nagyúr
-
7
addikt
-
tbs
addikt
-
fokukac
nagyúr
-
Kazimír
őstag
Túrós volt, almás-mákos és diós-meggyes. De nem akarom izgatni senki - kielégítetlen - gyomornedveit, úgyhogy nyugodtan szólj(atok), hogy hagyjam abba

-
ngabor2
nagyúr
a jóféle kisüsti főzésében már nincs kémia és vegyészet. legfeljebb vegyészmérnökség. ha kémia is kerül bele, az már nem lehet jóféle. holnap egy jóféle diazotálás - redukció párost fogok csinálni. aztán jönnek az egyre szebb anyagok
végre nem csak kromatográfia. bár azzal sincs különösebb bajom.tbc: lefele nem lehet degradálni. és különben is, a szakállas emberek csak jók lehetnek. és mivel a legfrissebb rólam készült képen te is rajta vagy... ezért az is kikerült félig a nyilvánosság elé, így jártál.
-
7
addikt
-
tbs
addikt
Tudom, hogy hardcore user vagy. Hardcore usereknél is van olyan hiba, amire nem is gondolt még, de más igen.
Mondjuk az AGP -s csoda kificcen, valami alap pci beugrik helyette és úgy install.
(Ugyan az win98 volt, de a gf4 szériával csak úgy kúszott fel a gépre, ha parancssorból a setup.exe helyett a setupcor.exe -vel indult az install, különben fekete képernyő és kakukk.)Megpróbálnék a helyedben egy hologrammos eredeti CD -vel dolgozni, ha van rá lehetőség.
Tudom, hogy campuson le lehet szedni az ISO -t és fel lehet írni és az is legális, de hátha ez a baj.Ha nem használsz soros/párhuzamos portot, akkor bios -ban letilthatod.
U.i.: ez az első alkalom, hogy ennyire összeszedetten látom a próbálkozásaidat.

Ezt pampogjuk egy ideje: Tildynél nincs iterációs lehetőség...

Nem cd a gond. Nyugi.

-
Racecam
nagyúr
Én is szeretnék!!!!
Túróst, meg almást, meg káposztást, meg tökös-mákost.(Ebből úgy érzem csak egy nagy túrós lesz meg...
) -
Pacák
senior tag
Leírtam már, de semmi probléma legyne inkább egyben :
-volt tbs PATA vinyójával is próbálva telepítés hol fel ment rá hol nem, fagyást hasonlóan produkálta mint satás vinyóval
-volt 3 wininstall cdvel próbálva, ebből kettőt tbs frissen írt. Valamikor továbbmegy az install windows képnél, van amikor nem.
-A kondik meg már megszakértve tbs által is , és általam is.
-Memtest két napig futott
-wines fagyás után win induláskor fekete képernyő
-ami biztos, az alaplapi elem a végét járja
-volt már nvidia ide driverrel próbálva, de anélkül is -> egy idő után fagyott
-összes felesleges kártya kivéve
-próbálgatva 1-1 db rammal
-ubuntu még nem fagyott.
Kiváncsi vagyok mikor tudtok valami újat is mondani

Hardcore user vagyok, nem valami butauser jeányka, aki ma lát először gépet.
Tudom, hogy hardcore user vagy. Hardcore usereknél is van olyan hiba, amire nem is gondolt még, de más igen.
Mondjuk az AGP -s csoda kificcen, valami alap pci beugrik helyette és úgy install.
(Ugyan az win98 volt, de a gf4 szériával csak úgy kúszott fel a gépre, ha parancssorból a setup.exe helyett a setupcor.exe -vel indult az install, különben fekete képernyő és kakukk.)Megpróbálnék a helyedben egy hologrammos eredeti CD -vel dolgozni, ha van rá lehetőség.
Tudom, hogy campuson le lehet szedni az ISO -t és fel lehet írni és az is legális, de hátha ez a baj.Ha nem használsz soros/párhuzamos portot, akkor bios -ban letilthatod.
U.i.: ez az első alkalom, hogy ennyire összeszedetten látom a próbálkozásaidat.

-
tbs
addikt
Najó, de nem degradálja ez a többi barátod lefele..?

Google megsegítene, de nem töröm magam... Főjj a vegylevedben egyedül...
Ami nekem 5 perc google, az neked reflexválasz. 
-
VoDaFoNe
aktív tag
VoDa: Javaslom inkább örülj a plusz 5 pontnak s ne mérgelődj, túl korán kezded, lesz még elég időd mérgelődni. Semmin sem fog változtatni, ugyanakkor ideges leszel tőle s esetleg még jó kedved is elillan a nagy idegeskedésben.

már nincs is jókedvem.... eddigse volt... félek

-
neduddki
nagyúr
-volt tbs PATA vinyójával is próbálva telepítés hol fel ment rá hol nem, fagyást hasonlóan produkálta mint satás vinyóval
-volt 3 wininstall cdvel próbálva, ebből kettőt tbs frissen írt. Valamikor továbbmegy az install windows képnél, van amikor nem.
-ubuntu még nem fagyott.

HI!
Tegey bek vmi szaz eves, de meg muxikepes cd-t osz arrol istald
udv
neduddki
-
venember83
nagyúr
-ubuntu még nem fagyott.

-
VoDaFoNe
aktív tag
miért olyan nehéz elhinni hogy tényleg 10 éve Taekwon-do -zom.. ezért a plusz 5 pontért a versenyeredményeimért kell vinnem Oklevelet (mert beírtam a versenyeredményeimet) és sport tevékenységet igazoló lapot.. Nem elég hogy kutassam át a méteres oklevél-emléklap kupacot de hogy még vigyek is... ha összegyűrődik....

-
Kazimír
őstag
A balszélen a kis nyilacskák segítenek, ha még több részletre vágysz, akkor ezen belül kattints a vonat számára. Ez utóbbi felugró ablak sajnos még nem működik minden esetben megfelelően (úgy vettem észre)

___________________________________________Rétest ebédeltem! Hmmmmm........

-
nemcso
őstag
Főzől valami jóféle kisüstit talán ?

-
ngabor2
nagyúr
egy barátot lebarátozni miért szégyen? vagy nem vagy az? nekem majdnem mindenki barátom... egyelőre.
mag... az egy dolog. hard, vagy soft, és hány koordinációs hellyel?
jóvan, abbahagyom a vegyész-arcoskodást. holnap vééégre valódi vegyészetet fogok művelni 
-
tildy
nagyúr
Jójójó, csak kérdeztem.

A vga -ban biztos voltam, hogy új, a többit a fene se tudta.

Egyébként kérdeztem már, hogy van -e a bios -ban valami sata legacy ata opció?
Erről a legtöbb win azt hiszi, hogy ata eszközzel van dolga.A win telepítő lemez nem karcos/ujjnyomos? Tegnap egy gyári Kisvakond lemeztől dobott egy hátast a power DVD, mert gyermekünk ujjnyomai mindent elfedtek tajta.

-ubuntu még nem fagyott.

-
RexpecT
addikt
NéPH! akart lenni, nem?

Nem az akart lenni
.
Inkább menj el a fodrászhoz
.Mod:
30 nap és 600 napos leszek
. -
venember83
nagyúr
-
RexpecT
addikt
Üdv a Ph! népnek!
-
nemcso
őstag
-
Pacák
senior tag
-
tbs
addikt
-
ngabor2
nagyúr
milyen komplexképzőt használsz? a humorod központi atom lesz, vagy csak ligandum?

-
nemcso
őstag
Jójójó, csak kérdeztem.

Erről a legtöbb win azt hiszi, hogy ata eszközzel van dolga.A win telepítő lemez nem karcos/ujjnyomos? Tegnap egy gyári Kisvakond lemeztől dobott egy hátast a power DVD, mert gyermekünk ujjnyomai mindent elfedtek tajta.

talán venni kellene valamilyen játékot szegény gyerkőcnek, hogy ne a dvd-vel kelljen eljátszogatnia

-
poffsoft
veterán
1. nem vagyok biznic(wo)men
2. most vettünk ddr1 ramot és AGP kártyátMivel nem tudom mi a baja a gépnek -gyaníthatóan alaplap - mivel a windows telepítő fagy , win szintén fagy (ubuntu viszont szalad ), és a lehető legkevesbeb erőfeszítés , munka, pénz befektetésével akarom megoldani a problémát, nincs kedvem sem itt seftelni , pénzem sem, pci-e, ddr mittudoménhány , processzor mittuodménmilyen vonalra váltani, így igen, marad ez.
Ha az lenne , amit te mondasz, akkor dobhatnám ki:
-alaplapot,
-procit
-az új alig használt memóriát
-az új alig használt videókártyát.
Kösz de nem.Sata meg követelmény , mivel sata vinyóm van.
Nemcso: igen , megnéztem, két napig futott a memtest, nincs baja a memóriának.
Kösz tbs

Amit még nem tettem meg:Fullra szétkapni és összerakni a gépet

aham.
-
Pacák
senior tag
1. nem vagyok biznic(wo)men
2. most vettünk ddr1 ramot és AGP kártyátMivel nem tudom mi a baja a gépnek -gyaníthatóan alaplap - mivel a windows telepítő fagy , win szintén fagy (ubuntu viszont szalad ), és a lehető legkevesbeb erőfeszítés , munka, pénz befektetésével akarom megoldani a problémát, nincs kedvem sem itt seftelni , pénzem sem, pci-e, ddr mittudoménhány , processzor mittuodménmilyen vonalra váltani, így igen, marad ez.
Ha az lenne , amit te mondasz, akkor dobhatnám ki:
-alaplapot,
-procit
-az új alig használt memóriát
-az új alig használt videókártyát.
Kösz de nem.Sata meg követelmény , mivel sata vinyóm van.
Nemcso: igen , megnéztem, két napig futott a memtest, nincs baja a memóriának.
Kösz tbs

Amit még nem tettem meg:Fullra szétkapni és összerakni a gépet

Jójójó, csak kérdeztem.

-
tbs
addikt
1 délutánra..? Nem rossz utazásmennyiség...

Rám logisztikai feladatok várnak (4db), meg átviteltechnika (egy komplett folyósó és 5 szoba)...
Ja, és mindig rendkívül jó kedvem van. Max. a humorom lesz egyre komplexebb...
-
VoDaFoNe
aktív tag
én a harmadával kész vok.. felkeltem lezuhiztam hajat mostam, 1/3..
be kelll mennem pestre szóbelizni és kijönni onnam és hazamenni 2/3
edzésen megfelelni az edzőmnek hogy elengedjen vizsgázni.. 3/3az utolsótól félek

-
Bubu79
addikt
Némi optikai gyönyört tud okozni a dolog időnként: az egyik kolléga, aki rendszerint MÁV-val jár melózni, sztrájk idején autóval kénytelen dolgozni jönni - egy szép állapotú Toyota Celica-ja van
Meg szoktam csodálni olyankor a gépet 
mediddlo: a kondi csak egy tipp volt - nem tudtam mit néztek és mit nem, mielőtt a csere mellett döntött volna Tildy

-
bolondember
MODERÁTOR
-
tbs
addikt
-
7
addikt
Nekem is megvan róla a véleményem, ingázás miatt érint is erősen, de nem szeretem hánytorgatni a témát errefelé, hiszen úgysem jutunk vele semmire. A megfelelő helyen és időben persze hajlandó vagyok megszólalni róla.

-
Bash
őstag
Istenem, megcsináltam az év szarkeverését.
Beleszerettem a legjobb barátom nőjébe, és a jó kapcsolatbol szép lassan kerülés lett, mert nem akartam őket bántani. De a csaj kérdőre vont hogy why nemnézel szemembe? a just nem volt elég, ezért elmondtam neki mit érzek. Most pedig a csaj széthulott és nem tudja mit akar, én meg haragszom magamra, de mindenki más is rám haragszik.
Ma reggel gyakorlat, a sráccal fogok együtt melózni akinek a nője megkattant néhány mondattol.Egy héttel ezelőtt még Daniellát stírölted, most meg már másik kislányba vagy szerelmes? Hogy megy ez nálatok?

-
VoDaFoNe
aktív tag
-
Lortech
addikt
-
neduddki
nagyúr
A lapnak semmi hibája, a driver egyes lapoknál betette a kiskaput az IDE eszközök kezelésének, telepítés után fnoman szólva instabillá vált a rendszer - és nem hiszem, hogy azóta javítottak volna a helyzeten ( ha minden igaz, akkor a legutolsó az 5.1WHQL meghajtócsomag volt ahhoz is, mint az nForce2-nél )

HI!
En az ajanlasok ellenre az osszes nforce laphoz a gyari fivert hasznaltam /csentek es gb is alaposan ellenszte/ es soha nem vot gondom vel: - ))) meg az idevel sem, soha enm ertettem, hogy me szeretnk ebben annyir az egike:- )
udv
neduddki
-
Bubu79
addikt
-
neduddki
nagyúr
Ez még a Chaintech lapod, ami haldoklógyanúsnak tűnik?
Sasold meg a proci környékén a kondikat - nem puporodnak-e
Ha mázlid van, pár száz forintból újjávarázsolható a lap
Bár biztos nézted már ezt is
Éppen tegnap délután sikerült új életet lehellnem egy öreg P3-as Compaq-ba a kondik cseréjével

tbs: ööö... Azt hiszem lemaradtam valamiről - együtt bűvöltétek a gépet?
- ahham - látom már 
HI!
Ezen a szerian eddig meg egyeteln kindi sem puposodott pedog ma nem maigye rekt, meg az osszes muxik esmerosoknel
De ez nem zarja azt hogy tildy nem tette tonkre:- )))udv
neduddki
p.s. amugy meg mindig ez alapja van?, mar vek ota agonizal a cseren:- )))
-
PazsitZ
addikt
-
neduddki
nagyúr
-
7
addikt
Jé, megújult a zelvira!

Új hozzászólás Aktív témák
-
600 - 501
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus 128 GB Black 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- OUTLET DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 192GB RAM, 4x1G, áfás
- 2GB DDR3 notebook RAM
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- Honor 400 5G 512GB 8GB RAM Desert Gold Újszerű állapotban 2027.03.23-ig garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest