Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
Nőügyes topic vége fele láthatod. Összefoglalva:
-Pár hete mondtam az akkor még legjobb barátomnak hitt srácnak hogy ugyérzem hogy szerelmes vagyok a nőjébe. De vélhetően ez csak azért van mert mostanába sok volt a kudarc és az ő nője aki egyben osztálytárs és barát is egyben, mindig melettem volt.
-Aztán Kedden elhivott a csaj zugloba mert ment papirokért, elkisértem egész végig hülyén viselkedtünk. Hazafele megkrédezte hogy miért kerülöm a tekintetét? Mondtam hogy csak. Haggyuk. Persze bevágta a durcit. Hazaérve MSN, ujra kérdeztett és elmondtam
" azért nem nézek a szemeidbe mert tudom hogy szerelmes leszek és ezt nem akarom" meg volt még pár ilyen mondat. Ettöl a csaj megzakkant.
-Szerdán egész nap engem nézett, nemtudott nem felém fordulni, ez azért érdekes mert ő az első padban én pedig az utolsóban ülök. Aztán kérte hogy csütörtökön menjek fel, és még este msnen beszéltümnk.
-CSütörtök nappal suliba nem beszélgettünk, közben az smsekkel megtelt a telefonom
dde én nem irtam mert gyülölöm az sms-t, aztán az utolsó ora elött megbeszéltük hogy suli elött és megyünk együtt haza. Aztán igyis lett, kb 1km a busz, eztt az 1km-et néma csednbe full szánalmasan lesétáltuk. Aztán a csajnál elkezdtünk beszélgetni, végül elsült egy csok 2 csok száz csók, és este 7 után indultam el onnan. Persze a srác levágta mert a csaj is és én is mindig aktivak vagyunk csütörtök délután... szóval lebuktunk de amugy nagyon jó volt és tudom hogy a lány is élvezte. De akkor még azon voltam hogy ők legyen ujra egypár mert a srácot a barátomnak tartottam és a lánnyal pedig tudtam hogy tudunk enélkül érni, könyebben mint ezzel. Este öröm és bodogtá hogy örül és holnap a nyakába ugrik és minden jólesz.
- Ma Sajnos nem lett minden tökéletes, a srác közölte egy közös barátunkkal hogy én soha nem voltam a barátja és nem is leszek, mert hát nemistudom minektart. A csaj kissé szenvedett hogy nem beszélgettünk, közben irt reggel délbe este sms-t vagyis délelött vagy 4et. Az utolsóba az volt hogy "most olyat teszek ami nekem nem annyira jó, de neked és a norbinak az és ez a fontos, téged ölelnélek , de őt fogom megprobálom azt érezni amit tegnap este a korláton". Persze elvették az angolorán a telom, örültem
.
-az utolso adalék egy sms beszégetés volt, ahol kifejtette hogy a barátja ma végleg szakitott vele, és hogy nem tud sok mindentöl elszakadni amitől a mi kapcsoaltunk lehetetlenné válik...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android szakmai topik
- Milyen routert?
- SSD kibeszélő
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hardcore café
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- További aktív témák...
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
dde én nem irtam mert gyülölöm az sms-t, aztán az utolsó ora elött megbeszéltük hogy suli elött és megyünk együtt haza. Aztán igyis lett, kb 1km a busz, eztt az 1km-et néma csednbe full szánalmasan lesétáltuk. Aztán a csajnál elkezdtünk beszélgetni, végül elsült egy csok 2 csok száz csók, és este 7 után indultam el onnan. Persze a srác levágta mert a csaj is és én is mindig aktivak vagyunk csütörtök délután... szóval lebuktunk de amugy nagyon jó volt és tudom hogy a lány is élvezte. De akkor még azon voltam hogy ők legyen ujra egypár mert a srácot a barátomnak tartottam és a lánnyal pedig tudtam hogy tudunk enélkül érni, könyebben mint ezzel. Este öröm és bodogtá hogy örül és holnap a nyakába ugrik és minden jólesz.
.